folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İp Kamera Canlı Yayın Sistemi [Nasıl Yaparım? ]

İp Kamera Canlı Yayın Sistemi [Nasıl Yaparım? ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Bir müşterimin isteği üzerine ip kamera getirtiyorum, kendisi canlı yayın yapmak web sitesinde görüntü yayınlamak istiyor. Stream edebilmek için sunucuya aktarmak felan gerekiyor yıllık 300e felan bulduk. Direk kameradan siteye linkleyebileceğim bi yöntem bilen var mı ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

Wowza' yı bi araştır istersen.

Başka bir yöntem ffmpeg ile görüntüyü alıp nginx+ rtmp modülü yüklü sunucuya stream edersin, jwplayer ücretsiz sürümü ile web'de yayınlarsın.

Openbroadcaster yazılımını deneyebilirsin, youtube'a stream yapabiliyor diye hatırlıyorum.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Kamerayı modeme bağladıktan sonra 554 portunu açarak , rtsp adresini stream hizmeti aldığım yere ileterek yıllık belli bir ücret karşılığında canlı yayın yaptırdım. İşi çalışır şekilde müşterime teslim ettim. Bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum sevgiler.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 1199 Toplam Mesaj: 3
ip cam canlı yayın napacan