Ip Man: The Awakening (2022)
-
Film daha vizyona girmeden 1080p blurayi bile torrente düşmüş durumda. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki son 10 senedir vizyon tarihinden önce kaliteli bir görüntüsü torrente düşmüş hiç bir iyi filme denk gelmedim. Neden böyle oluyor bilmiyorum ama hep böyle oluyor o yüzden ben beklentiyi minumum tutucam, tabii ki henüz altyazısı bile yok bırakın altyazıyı imdb'de puanlamaya bile çaılmış değil :) Yine de izlemek isteyenler için ingilizce dil ve ingilizce altyazı seçenekleri var.
Nikoteen tarafından 14/Haz/22 04:36 tarihinde düzenlenmiştir
Umarım tecrübemi yanıltan bir yapım olmuştur. İzledikten sonra da yorum yapıcam bilgilendirmek için.
https://www.imdb.com/title/tt21028848/ -
Fragmanı ve hikayesi oldukça iyi görünüyor.
Hele birde fragman finalinde cuma hutbesi vermek üzere minbere çıkan imam edasıyla yürüyüşü yok mu, oldukça beğendim :D
-
Gözüm donnie yen i aramadı değil. Yine de alt yazı çıkınca izleyelim bakalım, umarım güzeldir.
-
Donnie yen Ipman olarak zihnime yerleşmiş başkası aynı tadı vermiyor.
-
Filmi izledim ve yanılmadım. Jacki Chan - Ip Man kırması bişey yapmışlar. Benimsediğimiz Ip Man in karizmasından eser yok. Konuyu o kadar yedirmeden işlemişler ki film sizin yerinize ileri sararak oynatıyor gibi olmuş. Çöp kısaca.