folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İp Nosu Değiştirirsem Adsl Baglantımı Etkiler Mi Etkilemezse Nasıl Değiştir Bilirim

İp Nosu Değiştirirsem Adsl Baglantımı Etkiler Mi Etkilemezse Nasıl Değiştir Bilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

ip nosu değiştirirsem adsl baglantımı etkiler mi etkilemezse nasıl değiştir bilirim

sormamın nedeni benim normal adsl şifrem var ama bazen başkalarının şifreleriyle giriyorum ancak internetten birşey indirince kotam yine doluyor ip adresine mi baglı diye

eğer yardım ederseniz bir iki şifre veririm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

IP nosu eğer dynamic ip ise , modemin her güç kablosunu çıkarıp takışında değişecektir www.whatismyip.com dan değişişini izleyebilirsin..

Sabit ip ise değişmez IPn.. Proxy kullanacaksın proxy kullandığın programı etkiler sadece.. Yavaş proxy ise yavaşlar... Ölü proxy ise internet yok der... Böle etkiler yani.. işine yararsa anonim söfr vs hakkındaki yazıyı okuyabilirsin

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    ombra bunu yazdı:

ip nosu değiştirirsem adsl baglantımı etkiler mi etkilemezse nasıl değiştir bilirim

sormamın nedeni benim normal adsl şifrem var ama bazen başkalarının şifreleriyle giriyorum ancak internetten birşey indirince kotam yine doluyor ip adresine mi baglı diye

eğer yardım ederseniz bir iki şifre veririm

Demekki sen başkasının şifresiyle girdigini zannediyorsun :D :D :D

IP konusuna gelince Hide IP Platinum kullan iyi bir programdır ip adresini degiştirir istedigin zaman.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

DecaMeroN  verdiğin adrese girdim kendi şifremle girince kendi ip çıkıyor  o kişinin kini girince onun ki çıkıyor zaten onun ipsini adsl kota öğrenmeden kontrol ettiğimde buldum yani benim kotamı etkiler mi etkilemez mi onu söyleyin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    hide-ip,no-ip bunlar internette gezinme hızını çok etkiliyor

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

alın sözümü tutuyorum kontrol etmedim ama olsun olmazsa söyleyin bir kaç tane taha veriyim

aligultekin@ttnet : 123456
    aligumustas@ttnet : 123456
    aligunay@ttnet : 123456

Toplam Hit: 2052 Toplam Mesaj: 6