folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İp Numaramız Bir Yerde Kayıt Edildiginde....

İp Numaramız Bir Yerde Kayıt Edildiginde....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek
    ip numaramız kayıt edildiginde şu gün, şu satte, .......numaralı ip .....numaralı telefona verilmiştir diye mi kayıt adiliyo?  :(soruş amacım adsl kota bilgilendirme sitesinde ipler kayıt ediliyo ve tabiki biz sadece kendi kotamıza bakmıyoruz)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

Hayır canım tabikide ip dediğin nedirki yükle bir hideippla saniyede değişsin ip non.öle birşey yok yani

http://www.blogcu.com/halilcandemir

Halil Candemir

Veni, vidi, vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bencede

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek
    sagol ben ben bu programı yukleyim de kuzen komiser ona sordum o ipnin verildigi numaraya bakarlar dedi tabi haliyle yusufladım biraz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

ISP'lerde hangi IP'nin hangi tarih ve saatte hangi telefon numarasına verildiği bilgileri tutuluyor,

ayrıca proxy kullanarak kendi IP'nizi gizleyebilirsiniz ama bu ISP'de IP'nizin loglanmasını engellemez, örnek olarak tahribat.com'a "85.45.132.4" adresinden değilde "192.104.3.2" adresinden bağlanırsın. ki istenildiği taktirde backtracking'le yine sizin asıl IP'nize ulaşabilirler.

bi ara ingiliz bet şirketlerinden birine saldıran rus hackerları 3 saat içinde backtracking ile asıl IPlerini bulup evlerine baskın düzenlemişerdi, bi efsanedir mesela bu olay :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek

şimdi ben hide ip platinium kurdum perudan baglamıyomus gibi görünüyorum isterlerse bana ulasabiiolar ne anladım bu işten.zaten sevmedim bunu konuya cevap yazabilmek icin ip gizlemeyi durdurdum baska türlü olmadı. hackledigim asdl kullabıcısının kotasına bakmak icin girdigim sayfada ipmi kayıt ettiler yani sıctım mı demek oluyo bu:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

incelik bunu yazdı:

hackledigim asdl kullabıcısının kotasına bakmak icin girdigim sayfada ipmi kayıt ettiler yani sıctım mı demek oluyo bu:D

hiç birşey olmaz korkma..

Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 7