folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İp Numarasından Telefon Adres ?

İp Numarasından Telefon Adres ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    zone alarm sürekli şu mesajı veriyor.  '' The firwall has blocked internet access to your compurter''  burada bir ip nosu çıkıyor. bu ip nnumarası bilgisayarıma dalmak isteyen kişininmi oluyor? öyleyse şayet ip numarasından nasıl telefon numarası bulabilirm? 

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Evet doğru bilgisayarına ilerden müdahale edilmek isteniyor zone alarm pro varsa bişey yapamazlar telefonunu veya adresini bulamazsın dilekçe sunucaksın savcılığa oda uzun iş yada Telekom Ankarada güçlü bir tanıdığın varsa kim olduğunu bulabilirsin ama uğraşmaya değmez :) bu arada o ip yaz bari ilini sana söyliyeyim bu arada ss ekle bi bakalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bu uyarı zone alarm ın herkesde olan uyarısı karıştırmışım ben için rahat olsun ağa :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

pc in her online olduğunda ben burdayım diye bağırcak ve hazırda bulunan internettedeki serverlar otomatik saldırıya geççek.Bundan kurtulmanın yolu formattır.Ama çok ileri durumlarda internet bağlantı kullanıcı adını değiştirmek gerekebilir. Oda şöle dielim fdsafsa@ttnet.com  dan nete giricen.bu adres tespit edilirse istediğin kadar format at bu adresle bi kere nete bağlandın mı trojan download olur.Bu çok ileri sorun ve başın gerçekden derde girmiş demekdir.benim başıma geldi. TTNET kullanıcı adımı değiştirdim.Benim başoma gelen olay 14 günde 1   22 ci saniyeden sonra dışarıya pc 20 mblık bir upload dı yapıyordu. CMD den inceledim. bi port çıktı.Onu güvenlik duvarıyla kapattım.Sonra format attım.... Ama sağ olsunlar ttneddeki hatırlı dostalarımız mevzuyu anlaıp işimi halletiler.  

Bence sen once format atmayı dene.. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

pc in her online olduğunda ben burdayım diye bağırcak ve hazırda bulunan internettedeki serverlar otomatik saldırıya geççek.Bundan kurtulmanın yolu formattır.Ama çok ileri durumlarda internet bağlantı kullanıcı adını değiştirmek gerekebilir. Oda şöle dielim fdsafsa@ttnet.com  dan nete giricen.bu adres tespit edilirse istediğin kadar format at bu adresle bi kere nete bağlandın mı trojan download olur.Bu çok ileri sorun ve başın gerçekden derde girmiş demekdir.benim başıma geldi. TTNET kullanıcı adımı değiştirdim.Benim başoma gelen olay 14 günde 1   22 ci saniyeden sonra dışarıya pc 20 mblık bir upload dı yapıyordu. CMD den inceledim. bi port çıktı.Onu güvenlik duvarıyla kapattım.Sonra format attım.... Ama sağ olsunlar ttneddeki hatırlı dostalarımız mevzuyu anlaıp işimi halletiler.  

Bence sen once format atmayı dene.. 

Galiba fazla abarrttın sen ağa adamların işi gücü yok bireysel bilgisayarlarla bu kadarmı ilgilenecekler bi kere dener olmazsa bırakır format atmaya gerek yok diyorum ben kendimce bu normal bir uyarı ama diğer üyelerinde bilgilerinide istiyoruz tabi :) Zone Alarm Pro kur kafan rahat olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

böyle bi site var ama kendi ip min adressini bulamiyor :p

http://ipcheck.fr/rechercheinversee.php

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Zaten adres bulamazsın ve bu hakkı sadece bilişim suçları polis veya ADSL de önemli kişilere adres bulma yetkisi vardır.Sen veya biz bulamayız yani zaten ben il dedim ilini bulmak istiyosan http://www.ip2location.com/ bu işe yarar kolay gelsin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

edit ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tanor
    tanor's avatar
    Erkek
    KARDEŞ BU GALİBA BULUNA BİLİR BASİT BİR ŞEY CÜNKÜ BİR MÜŞTERİ NUMARASI VAR ÖRNEK:>121323415 ŞEKLİNDE UZAYAN NUMARA VAR VE ONU ALIYORLAR BİR LİNK VAR KAYIT OLSUN MU FALAN DİYE TELEKOMDA ONRDAN ŞİFRESİNİ ZATEN BİLİYORDUR SENIN MÜŞTERİ NOSUNU GİRİP ŞİFRESİNİ GİRDİGİNDE TÜM BİLGİLERİN GELİR EĞER ADRESİ BULURSAM YAZMAYA CALIŞIRIM

imzaya gerek yok sözümüz sözdür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

tanor bunu yazdı:
    KARDEŞ BU GALİBA BULUNA BİLİR BASİT BİR ŞEY CÜNKÜ BİR MÜŞTERİ NUMARASI VAR ÖRNEK:>121323415 ŞEKLİNDE UZAYAN NUMARA VAR VE ONU ALIYORLAR BİR LİNK VAR KAYIT OLSUN MU FALAN DİYE TELEKOMDA ONRDAN ŞİFRESİNİ ZATEN BİLİYORDUR SENIN MÜŞTERİ NOSUNU GİRİP ŞİFRESİNİ GİRDİGİNDE TÜM BİLGİLERİN GELİR EĞER ADRESİ BULURSAM YAZMAYA CALIŞIRIM
    ----------------------------

UFAK yaz ula körmüyüz sağırmıyız ne bağırıyon :) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1930 Toplam Mesaj: 10