Ip Sabitleme..
-
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Uo Server'ı acıcam ve bunu yapmak için ip sabitlemem lazım ve değiştiği zaman userlar giremiyor..
Bunu nasıl sağlayabilirim ? -
no-ip servisini kullanman yada ttnet"e statik ip başvurusunda bulunman gerekiyor(paralı).
-
hoca ağ bağlantılarım'ı denedin mi?
yerel ağ bağğlantısına gir özellikler'den "internet iletişim kuralları(TCP/IP)" yazan yeri seç ve özellikler de tekrar "aşağıdaki ip adresini kullan" butonunu seçip ip ni gir.
boyle sen tekrar otomatik yapana kadar sabit olması lazım. :)) -
Senin dediğin pcnin routerla kendi ağında belirtilen ipyi almasına neden olur :))
-
No-ip'yi denedim.. Çok karmaşık ya anlayamadım.. Elimde bi döküman varda.. oLmadı..
Tarantula senin dediğin başka olay kardeş sağolasın :) -
Yok hoca zorlanacak birşey üye falan olup adresini seçeceksin.Sonrada programı indirip mailini şifreni falan gireceksin.Her modeme reset attığında otomatik o güncelleyecek.
-
Peki birdaha deneyeyim..
Başka yolunu bilen varsa işimi kolaylaştırır..
FireX tşkler kardeş... -
Ptt ye ugraman gerek .. ha bu arada antalyadan bi eleman uo server acacagini söylemis bizim bi arkadasa usakta arkadas..
o musun diye merak ettim malum belkide olabilir..neyse o isen pm atarsin yada server'i actikdan sonra ..ismini pmle yollada ..senin server'a bakam (: ille oyuna baslatcekler adami yaf..
kolay gelsin.. -
Arkadaşım bu konuda elimde bir döküman var onu sana veriyorum umarım işine yarar ben bir ara dökümandakileri uyguladım işimi gördü umarım seninde işini görür. Bu arada bu döküman alıntıdır.
http://www.hemenpaylas.com/download/1339284/no-ip.rar.html
-
Kardeş verdiğin dökümanda resimler görünmüyor..
Neyse dur bakalım..
Elimdeki dökümanı bir deneyeyim de..
Toplam Hit: 1093 Toplam Mesaj: 10