folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ip Scanner Benzeri Birşeydi,Tarif Ediyim Bi!

Ip Scanner Benzeri Birşeydi,Tarif Ediyim Bi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Bundan 4-5 sene evvel,windows 98ler zamanında,bir program vardı,Essential Tools,R3x tarzı,çoğu kişi denemiştir,bu programla paylaşıma açık pclere girmeyi,şimdi bir de paylaşıma açık olan pclere bağlanmak için şifre isteniyordu ya,bu program şifreyi kırarken bir wordlistten okumuyordu,şifre kırmayı şu şekilde yapıyordu:

Misal adamın şifre:ALLAHSIZ olsun,program önce A harfinden başlıyordu,Z ye kadar ilk harfi buluyordu,ilk harfi bulduktan sonra,ikinci harfi bulup sabitleyip,ALLAHSIZ'ı bulana kadar devam ettiriyordu..Hah işte bu programı kullanan hatırlayan arkadaşlar var mı? Aklımda sadece languard network scanner gibi bişi kalmış,arattırdım,ama aynı fonksiyonu bulamadım çektiğim prolarda..

Elinizde mevcutmudur? (Ulan lamer gibisinden mesaj atmayın,fakülte ağıyla alakalı,bulmam şart :D)

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hocalar,hiç mi rastgelen olmadı bu programa?Ben mi uydurdum acep?Acil lazım :(

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    dediğin program guardlı bişey doğru indirmiştim :D bi naneye yaramamıştı XD hheee tek tek şifre bulma olayına gelince ztn mantıken öyle bi olay olması imkansız olsa her türlü programa geçirirsin öyle her ifadeyi dener şifreyi bulursun işte mantıken doğru olmadığı için böyle bir program olması da imkansız jaaa XD

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o tur sifre bulma islemleri sadece filmlerde oluyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    abüler ya gerçekten çok pis salladım,ya da hafızam çok iyi,yani halan kafamda o sahneler,tek tek buluyordu,harf harf,ama siz böyle diyorsanız doğrudur,du yüzüme bi soğuk su vurıyım geliyim

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş akşamdan kalma galiba :D bu senin dediğin program gerçekten de olsaydı dünyada şifre kalmazdı be :D

mesela a nın yerine b geleceğini nereden bilecek bu program ? kahinler büyücüler mi yazdı bu programı

biraz canın sıkılmış ve burada geyik yapayım eğlenelim diye düşünmüşündür :D sağol bu da güzel

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 6