İp Tv Vs Smart Tv

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba;

LG 32ln575s model smart tv almıştım ucuzluktan. :)

şimdi herşey çok iyi güzel hoş :) uydu yayınlarını kaydedebiliyorum vb. Ama ne yazık ki benim odamda uydu yok. diğer uydudan kablo filan da çekmek istemiyorum açıkçası. kendi uydu alıcısı var diye düşünürken kablo başıma bela oldu. çünkü odanın tasarımına aykırı olmayacak şekilde kablo çekmem için duvarı kırdırıp kabloyu geçirip tekrar bordoya boyatmam lazım ki bir sürü iş.
     odayı kablolar görünmeyecek şekilde tasarladım yazın :)

şimdi dijitürk web - tivibuweb vb. araştırdım ama yayınları kaydedemiyorum onda.

ip tv diye birşey buldum. yine internetten izliyormuşuz.

ben buna ip tv alırsam bu tv destekler mi?

ayrıca ip tv de normal uydu gibi kanalları geçip kaydet butonuna basarsam normal uydudan kayıt gibi divx kayıt yapar mı usb ye

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Kendini niye kasıyorsunki. Kablosuz görüntü aktarıcı al. Tek kötü yanı 1 tv nin 1 de uydunun kumandası olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Kendini niye kasıyorsunki. Kablosuz görüntü aktarıcı al. Tek kötü yanı 1 tv nin 1 de uydunun kumandası olur.

Nasil yani hocam herhangi bir uydu cihazina takilabiliyor mu bu sey ornek var mi

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ip tv destekli uydu cihazları var. youtube film vs. ama canak antendeki gibi rahat izleyemessin.arada donma yapabilir.ip tv şu an cok yaygın.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Bende bisey sorayim. Benim cihazin menusunde wifi yazıyor ip tv falan var ama kullanamiyrm  wifiye nasil baglancam uydudan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Bende bisey sorayim. Benim cihazin menusunde wifi yazıyor ip tv falan var ama kullanamiyrm  wifiye nasil baglancam uydudan.

Dahili wireless yoksa eğer kablo ile bağlayabilirsin yada LG'nin kendi USB Wi-Fi dongle'ları oluyor.

Bende bulunan LG'ye kablo ile bağladım. PC'deki interneti paylaştırıp sorunsuz girdi facebook vs.

İmza...
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 7