İp Var
-
Arkadaşlar bende bi kaç kişinin ip adresi var ama essantial net tools falan işe yaramıyo nasıl girecem ben bu pc ye?Essantiale yazıyorum ip yi görmüyor o bilgisayarı online olduğu halde nedendir anlayamadım bi tek ip için değil bir kaç tane ip için böle yaptı.Çare nedir arkadaşlar?
-
Arkadaşım essantial ile paylaşımı açık olan pclere girebilirsin demekki paylaşıma açık değil
-
Dostum karşındaki kişinin IP'si statik IP değilse adam her girip çıktığında IP adresi değişiyodur zaten. Farzedelimki değişmiyo ve IP'si statik. Essantial Net Tools programa yazdığın IP adresine giren bi program falan değil. Mesela elindeki IP 124.5.11.220 (sallama bi IP yazdım) sen Essantial Net Tools 'a bu IP adresini yazıyosun program 124.5.11.0 ve 124.5.11.220 arasındaki tüm IP adreslerini tarıyo. Bu adresler arasında açık PORT yakalarsa sana açık olduğunu ve başka hiç bir program kullanmadan girebileceğini gösteriyo. IP adreslerini tarattıktan sonra programda bilgisayar simgeler veya HardDisk simgeleri falan çıkar o simgelerin yanında + işareti olanların PORT'u açık demektir. Onlara girebilirsin. Yani bu program ile elindeki IP adreslerine falan giremiyosun. Yok öyle bishi seni kandırmışlar
elindeki IP adresine girmen için ilk önce victim'in (yani kurbanın) trojen ile port'larını açmalısın...Kolay gele
-
CasperBjK bunu yazdı:
Dostum karşındaki kişinin IP'si statik IP değilse adam her girip çıktığında IP adresi değişiyodur zaten. Farzedelimki değişmiyo ve IP'si statik. Essantial Net Tools programa yazdığın IP adresine giren bi program falan değil. Mesela elindeki IP 124.5.11.220 (sallama bi IP yazdım) sen Essantial Net Tools 'a bu IP adresini yazıyosun program 124.5.11.0 ve 124.5.11.220 arasındaki tüm IP adreslerini tarıyo. Bu adresler arasında açık PORT yakalarsa sana açık olduğunu ve başka hiç bir program kullanmadan girebileceğini gösteriyo. IP adreslerini tarattıktan sonra programda bilgisayar simgeler veya HardDisk simgeleri falan çıkar o simgelerin yanında + işareti olanların PORT'u açık demektir. Onlara girebilirsin. Yani bu program ile elindeki IP adreslerine falan giremiyosun. Yok öyle bishi seni kandırmışlar
elindeki IP adresine girmen için ilk önce victim'in (yani kurbanın) trojen ile port'larını açmalısın...Kolay gele 
ewet durum bu daha fazla da anlatılamaz zaten.

-
thanx pingattack :) Ya bishi sorcam hani senin nick pingattackya bu ddos attack ile ilgili genish bilgin vardır şimdi senin sana nası ulaşsam ben ya :)
-
ip si deişmişdir yane..
-
Dostum o Kişi Sana Mail Atsın Hotmailden Sende hotmailden IP Adresi AyarLarını Yap Ana IP Numarasını AL Sonra Naparsan Yap :D
-
CasperBjK bunu yazdı:
thanx pingattack :) Ya bishi sorcam hani senin nick pingattackya bu ddos attack ile ilgili genish bilgin vardır şimdi senin sana nası ulaşsam ben ya :)
yok kardeş pek bilmiyom,pingattack ismi benim antivirüsün firewall una takılan pingler oluyo ordan isim hoşuma gitti ben de bu isimle giriyom,bi de ping programı var elimde(istersen göndereyim)bazen kızdığım bi site oldumu 5-6 tane birden açıyom,zaten bi tanesinde 3bölüm var pinglemek istediğin adresleri yazıyosun o bi başlıyo seri pinglere ardı ardına sitenin feleği şaşıyo,site pinglere cevap verememeye başlıyo bi süre kendine gelemiyo.Ha birde denyo ile kullanırsan darbe daha da büyüyo... -
Ben essentialde geziyordum yine bilgisayarları bir baktım bir bilgisayarda bunu oku diyor. Okudum Yazı Aynen Şöyleydi Merhaba bilgisayarınıza girdim ama hasar vermedim eğer benimle iletişime geçmek istiyorsanız @askerialan.com die bir mail adresi vardı bende kopyalayayım dedim kendi bilgisayarıma onu kopyaladım benim bilgisayarda açtım gözünaydın tenga virüsünü yediniz yazıyordu.Ha Dedim O zmn öyle mi hemen bir trojan attım o bilgisayara bu arada avast ta ötüyor durmadan antispyware falan adama trojan kopyaladım ondan sonra hemen bir reset kendime tabi benim makinayada deepfreezee var tabiki hiçbirşey olmadı ama sonuçta adam trojanı almıştı ve ben o trojan yüzünden bir keresinde format atmıştım Ve Böylelikle intikamımı aldım :) .... Yani kendilerini akıllı zannedenler hiçbi s.kim bilmiyorlar bu da benim essentialle ilgili bir anım anlatıyım dedim ölesine...