IP Virus Saldırısı
-
arkadaslar cafemde 2 tane modem var 4-5 numaralı 5 numarada sorun yok ama 4 numara devamlı olarak kasıntı halınde sanırım saldırı alıyorum 4 numaraya ana makınayada gelıyor iste nasıl anlatım 192.168.1.50numaralı makınadan saldırı var dıe blocked yazıyor engellıyor nasıl kurtulabılırım bu dertten cafede musterı kalmadı valla :S lütfen yardım edın
-
hocam saldırı dışarıdan değil.sorun kullandığın herhangi bir program veya pc ye bulaşmış bir virüs büyük ihtimal
-
İp i elle verdiysen hangi makinadan geldigini bulabilirsin o makinayi güzel bi tarat antivirüsle sorun büyük ihtimalle cözülür ağ virüsü yemişsin.
-
sanırım dedıgınız gıbı dısarıdan gelmıyor ıcerıden gelıyor cafede 90 makına mevcut ve dun aksam 70 ıne format atıldı onlar normal ama gene kasma var nette
-
90 makinenin 70 ine formatı boşuna atmışsın virüs yeni format attıklarına tekrar bulaştı[ağ bağlantısı ? ] .. en baştan hepsine format atmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
-
o makinenin agını sok formatı at. varsa digerlerinede aynısını yap. mumkunse yedek diskleride formatla Ex : D,E vs gibi
-
arkadaslar sanırım sorunu buldum kaspersky 2011 kurulu server makınamda yaklasık 4 tb dısk mevcut bu makınada virus.win32.alman.b e ve d de var e sorun dıılde d de 500 gb kadar mp arsıvı var ve hddlerın volumlerıne kadar gırmıs durumda ne yapayım sızce hdd volumlerını temızlemek ıcın mp3 lerı komple ucur demeyın ucuramam devasa bı arsıv o yokyok nasıl yapabılırım
-
Şu ağ virüsü için tavsiyeleriniz varmi beyler ya ne gibi önlemler alinmalidir bazi baktigim firmalarda oluyo deli ediyor ?
-
gecen sedede olmustu boyle bır durum cafede tam da bu zamanlarda olmustu neyse makınaların fırewalllarını kapatınca duzelmıstı sımdı fırewalllarda kapalı nıe oluyor anlamıyorum :S
-
http://www.google.com.tr/search?q=virus.win32.alman
nasil temizleyebileceginle ilgili bayaa bi dokuman var
hala olmadiysa yaz bir sekilde yardimci oluruz