İpad 2 Office Programları
-
beyler ipad 2 aldım, içine office dosyaları ve poliçe pdfleri atıp görüntülemem gerek. Kaliteli office ve PDF görüntüleme yazılımları hangileri AppStore da ?
-
ios zaten pdfleri birşey yapmadan çok iyi görüntüleyebiliyor
ofis dosyalarını da quickoffice diye bi app var onunla halledebilirsin
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------ios zaten pdfleri birşey yapmadan çok iyi görüntüleyebiliyor
ofis dosyalarını da quickoffice diye bi app var onunla halledebilirsin
-----------------------------hacı işte quick office, documents to go ve documents free arasında kaldım.
edit: birde pdf muhabbetinde senkronize et diye bir olay varmış pdf boyutunu küçültüyormuş.
-
aslında internet varsa hiç birini almana da gerek yok google ın internet üzerinden ofis dosyalarını gösterme olayı var onu kullanabilirsin para vermezsin. ama diğer programlar da 3 aşağı 5 yukarı aynıdır aralarında ciddi fark olacağını sanmıyorum pdf senkronizasyonundan kastın itunes ile books bölümünden atmak sanırım ?
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------aslında internet varsa hiç birini almana da gerek yok google ın internet üzerinden ofis dosyalarını gösterme olayı var onu kullanabilirsin para vermezsin. ama diğer programlar da 3 aşağı 5 yukarı aynıdır aralarında ciddi fark olacağını sanmıyorum pdf senkronizasyonundan kastın itunes ile books bölümünden atmak sanırım ?
-----------------------------hocam peki programlar Türkçemi ?