İpad 2/3 IOS 6 İçin Whatsapp (Jailbreak-Siz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ipad 2 ios6 mevcut bende normalde whatsapp desteklemiyor fakat nette birçok video dolu millet çalıştırmış hemde jailbreaksiz. Aramama rağmen detaylı bulamadım. Bilen, kullanan var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=dUAl6kFZaLM

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

hmm çalışmıyormuydu ki :S alal garip çalışyordu diye hatırlıyorum :S şimdi şöyle bir olay var zaten hane iphone de çalaşın her program ipad de de çalışır biraz görüntü farkı olabilir ama gene kullanabilirsın eger çözemezsen 2 gün sonra denerim şuanda deniyeilcek durumda degilim ama bir çözüme ulaşamazsan buluruz bişeler:) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

hmm çalışmıyormuydu ki :S alal garip çalışyordu diye hatırlıyorum :S şimdi şöyle bir olay var zaten hane iphone de çalaşın her program ipad de de çalışır biraz görüntü farkı olabilir ama gene kullanabilirsın eger çözemezsen 2 gün sonra denerim şuanda deniyeilcek durumda degilim ama bir çözüme ulaşamazsan buluruz bişeler:) 

hocam jailbreak yapmam lazım onu da istemiyorum. Evet öyle kullanılıyor cogu program ama whatsappta malesef olmuyor :S Bi türlü yapamadım yani

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 2267 Toplam Mesaj: 4