folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ipad Türkiye’Ye Gaziantep’Ten Giriyor

Ipad Türkiye’Ye Gaziantep’Ten Giriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Apple’ın bölge distribütörü Değer, “Bir arkadaşım cuma akşamı ABD’de sıraya girdi. Cihazı alır almaz uçağa bindi. iPad’i bugün Gaziantep’te sergileneceğiz” dedi

ABD’de önceki gün satışa çıkan  Apple’ın tablet PC’si, bugün Gaziantep’e geliyor. Türkiye’de
    resmi satışının yaz aylarında başlaması beklenen iPad için şubat ayında ön sipariş veren Apple’ın bölge distribütörü Elmacıpazarı Operasyon Direktörü Barış Değer’in girişimiyle Türkiye’ye getirilen tablet PC bugün teknoloji meraklıları ile buluşacak.
    Bugün saat 17.00 ile 20.00 saatleri arasında Sanko Park’ta sergilenecek olan iPad’i Türkiye’ye getiren Değer, “Ocak ayında ABD’de yapılan tanıtımının hemen ardından ön sipariş vermiştim. 3 Nisan Cumartesi günü de ABD’de bulunan bir Türk arkadaşım aracılığıyla iki iPad aldık. Birini kendim için birini de genel müdürümüz için. Şu anda (pazar)
    yolda olan iPad’ler, bugün öğlen Gaziantep’te olacak” dedi.

ADANA’DAN GÖRMEYE GELEN VAR

Apple’ın son ürününü görmek için Mersin ve Adana’dan da iPad meraklısı grupların şehre geldiğini belirten Değer, “Apple benim için büyük bir tutku. iPad, normal koşullarda en erken temmuz ayında Türkiye’ye gelecek. Bu ürünü görmek ve tanımak isteyenler için bugün Gaziantep’te yarın da küçük bir grupla İstanbul’da bir defaya mahsus olmak
    üzere teknoloji meraklılarıyla buluşacağız” diye konuştu.

2 günde 700 bin satar

iPad ile ilk tanıyşan ülke olan ABD’deki yankıları ise sürüyor. Ürünün en çok hafifliği,
    şıklığı ve sanal klavyesini beğenen ilk kullanıcılar, Flash Player ve USB’yi desteklememesi, cihaza uyumlu web sitelerinin azlığı ile hayal kırıklığı yaşadı. Danışmanlık şirketi Piper Jaffray’ye göre haftasonundaki iPad satışları 700 bini buldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

elmacı pazarına bak sen helal olsun adamlara :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bak görürsün, zirve üniversitesi öğrencilerine da dağıtırlar bu ipad'lerden, kayıt olan her öğrenciye laptop dağıtıyorlar dı, para bok gibi adamlarda,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Olaya bak ya şaşıyorum o paraları öyle alengirli cihalara verenlere,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

öss kitapları yüklense buna süper olur. o kadar karmaşa yerine tek bi cihaz bitirdikçede silersin zevklede çözersin hani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

Hocam bak görürsün, zirve üniversitesi öğrencilerine da dağıtırlar bu ipad'lerden, kayıt olan her öğrenciye laptop dağıtıyorlar dı, para bok gibi adamlarda,

fettoşçu olan herkezde para war zaten :D zirve de öyle :D

Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 6