Ipcam Alacam Internette Yayınlıcam Kurulumu Nasıl Yapacam ??
-
evin etrafinin guvenligini saglamak icin bir ipcam alacam fiyatlari nedir ve tavsiye cameralari alabilirmiyim ,kurulumu nasil yapacagim ve internete nasil verebilirim arkadaslar biraz yardim ederseniz sevinirim cok acil..
-
İp Cameralar cook pahalı hacı 300 $ dan başliyoo fiyatları :)
-
ip camlerin icinde dahili bir webserver var ve bütünleşik ethernet birimleri bulunuyor dolayısıyla ip cam için bir bilgisayara gerek yok ,direk olarak geniş bant bir internet bağlantısına bağlayabilirsin ,ben 3 IP kamera için 512k'lık bir adsl kullanıyorum oda 128k upload imkanı olduğu için ilk başta 256lık aldım ancak görüntü hiç akıcı değildi 512 olunca baya düzeldi,kurulumu biraz karışık eğer almaya karar verirsen o zaman anlatayım onuda çok uzun bi iş çünkü. yani sonuç olarak sadece ip kamera ve adsl bağlantısı yeterli başka hiçbişeye ihtiyacın yok, bu arada ip kamera için kullanacağın bağlantının sabit ip'li olmasında yarar var,aslında olmasada olur ama sabit ip olunca rahat oluyo. yabancı siteler var ip kameralarla ilgili ama kurulumla ilgili bişey yok zamanında çok araştırdım ama pek bişey bulamadım ,aslında bende bişeyler hazırlayabilirim o kadar araştırmadan sonra .bunun dışında türkiyede çok fazla marka yok en uygun fiyatlı olanlar orite'inkiler(120 dolar civarında) biçok websitesinde satılıyor ben www.aydinlarfoto.com diye bi yerden almıştım en uygunu orasıyda zamanında şimdi başka sitelerdede satılıyor dediğim gibi en uygun olanı orite onun dışındakiler uçuk fiyatlardan başlıyor microweb diye marka vardı yanılmıyorsam oda 400$ +kdv gibi ondan sonrakiler 1000 dolar 1500 dolar . -
hacı neden bu kadar masrafa girmek istiyorsun.. Evde gömü felan varsa söyle haberimiz olsun :) ben bekcilik yaparım istersen zaten iştende cıkardılar .. 500 ytl maaş versen yeter..
Okadar masrafa girme bir cözünürlüğü yüksek olan bir webcam alıp kendi pc bağla en iyisi..
-
webcam alsam diyorum bende ama gece karanlıkta nasıl aydınlık cekecek onu cozsem tamam . bu iş cok onemli anlatamam :)