İpden Wireless Şifresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zxzxzxzx
    zxzxzxzx's avatar
    Erkek

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ama hepsini okumadan önyargılı davranmayın.

şimdi öncelikle msn ve benzeri yollarla ipsini aldıgımız kişinin bilgisayarına girip wireless şifresinin kırılması mümkün müdür?

wireless şifresi derken modem şifresi degil wireless agına koydugu şifre.

belirtmek isterim benim laptopum yok ve evimde internetim var yani yapmıyacagı, sadece merakımdan soruyorum :)

inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır.cevaplarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ip adresi ile şifre arasında hiç bir bağ yoktur..

ayrıca sen de kırabilirsin,laptoun olması şart değil :) wireless pc kart takarsın bilgisayarına al sana wireless ağı :)

usrobotics yada airties alabilirsin marka olarak.. 40-50 dolarlık bişey işte..

pci ve usb kullanabilirsin, bi de anten alırsın :) bi de şifreyi kırdın mı tamam.. beleş internet..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Hayir olamaz ertan'in dedigi gibi.

Ama kart alirsan Atheros veya Prism cipsetli birseyler al. 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/sozluklist.asp?Sayfa=2&firstletter=I&s=

http://www.tahribat.com/sozluklist.asp?Sayfa=2&firstletter=W&s=

kullandigin/kullanacagin malzeme ve tarifi bilmeden yemek yapmaya calisiyorsun...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    ip den modem şifresi yoksa modeme girip ordan değiştirebilirsin ama var olan şifreyi öğrenebilirmisin tam emin değilim...

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zxzxzxzx
    zxzxzxzx's avatar
    Erkek

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.msnden becere bilirsem ipsini alıp sonra modeminin şifresini kırıp sonra wireless in şifresini kırmayı düşünüyorum.wirelessi ben sadece ceptelden girmek için istiyorum(n80 internet edition):)

ikinci sorum modeme sızdıktan sonra sifreyi göremezmiyim illaki yeni şifremi koymamlazım modemin sahibini uyandırmak istemiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    zxzxzxzx bunu yazdı:
    -----------------------------

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.msnden becere bilirsem ipsini alıp sonra modeminin şifresini kırıp sonra wireless in şifresini kırmayı düşünüyorum.wirelessi ben sadece ceptelden girmek için istiyorum(n80 internet edition):)

ikinci sorum modeme sızdıktan sonra sifreyi göremezmiyim illaki yeni şifremi koymamlazım modemin sahibini uyandırmak istemiyorum

-----------------------------

modemde 23 numaralı port açıksa telnet üzerinden o ipye baglanırsın. modem giriş şifresini değiştirmemişse telnetten komutlarla wireless şifresini değiştirebilirsin. ama var olanı öğrenemezsin ;) denendi onaylandı :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=84

Buraya bak . Ben girdim airties rt 102 markalı bi modeme şifreyi deiştirebiliosun die biliorum ama ben deiştiremedim .. Pm at bana msn ' den konuşalım ;)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 2043 Toplam Mesaj: 8