folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İpek Böcekçiliği Ve Getirileri (Yawuz Kişisel Girişimleri Sunar)

İpek Böcekçiliği Ve Getirileri (Yawuz Kişisel Girişimleri Sunar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir kardeşim ile konuştum dediğine göre kg mı 110 usd ediyormuş bu böcüklerin kozaları varmıdır aslı astarı

aranızda ipek böcüü yetiştirmiş para kazanmış zaiyata ve hezimete uğramış ve ya sağdan soldan duymuş olanlar mevcutmudur

gibi bilgileri paylaşırsa makbule geçer googleden araştırmama ramen tatmin edici bir sonuç alamadım vikpedia da ne yazıyosa diğerleride copy paste

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

olm geçende arıcılığı sormuştun :|

ne ilgin var börtü böcekle :|

ben ziraat okuyorum ama zerre bilgim yok, bu arada nie post atıon kardeşim falan demesin diye söylüyorum maksat yükseltmek :|

pek aşşalarada inmemişti falan diyecek olursanız; demeyin, kurcalamayın :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Dostum bunun için dut bahçen olması gerek. Uzun iştir. Hadi ben ipekböceği yapıcam deyip yapamazsın. Çin bizden ucuza malettiği için bizim ipekböcekçiliğimiz ölme seviyesine gelmiştir.

Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    dut sart. 1. kural bu.

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yesterfox cum saol mesajın içün dut ağacımız mevcut yaprak sorun olmaz fakat getiri görütü  olayını merak ediyorum ve evet ülkemizde ölmekte olan bi sektör olması beni cezbeden bir faktör kurudalıda buluruk hatta ev hanımlarını bile çalıştırmayı planlıyorum tabi sadece proje aşamasında yavaş yavaş büyecek bi proje ama değermi değmezmi

bu arada böcek dedinde :D getirisi olan başka böcekleride bi araştırıyım hakaten yaw :?

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

yesterfox cum saol mesajın içün dut ağacımız mevcut yaprak sorun olmaz fakat getiri görütü  olayını merak ediyorum ve evet ülkemizde ölmekte olan bi sektör olması beni cezbeden bir faktör kurudalıda buluruk hatta ev hanımlarını bile çalıştırmayı planlıyorum tabi sadece proje aşamasında yavaş yavaş büyecek bi proje ama değermi değmezmi

bu arada böcek dedinde :D getirisi olan başka böcekleride bi araştırıyım hakaten yaw :?

Hocam japonyaya hamam böceği sat (:

if else while vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    CipriX bunu yazdı:

Hocam japonyaya hamam böceği sat (:

oo may gat  o nasıl bir şeydir iıııy ama yaparız parası iise akrep bile yetiştiririz du ben onu bi araştırıyım saol fikir verdiğin içün 

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    hocam tanıdığım bi fabrika alıodu o ipek böceklerini çokta güzel para veriodu.. ama her getiren aynı şeyi sölüodu çok fazla emek gerekiomuş ve yapanların hepsi bıraktı.. hem ztn ipekçlik bitti artık sen boşwer onu...

İNADINA TeXaS..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hocam bu trt de fln vardı tuhaf fon müziği eşliğinde verilen eğitici programlar orda anlatıyodu pek koly bi iş değildi gördüğüm kadarıyla 1 dönemin soununda kocaman dut bahçesinde 1 tane yaprak kalmaksızın yediriyolardı(dutu sağdan soldan hallerim dersin belki çok zor)

ama bi böcek varmış japonlar harbiden para veriolarmış tanesi 15 euro ya köylüden alıyolarmış galiba büyük bi böcek onu bulur üretebilirsen köşe olursun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    benim tavsiyem sana böcek de€il de kurba€a olur. Evet bildi€in kurba€a. fiahsen ‹psaladaki tesisi gittim gördüm inceledim. Senin hyalin gibi bafllam›fl ifle küçük bi mekandan flimdi koskoca tesise ulaflm›fl. Çal›flanlar da genç k›zlar ev han›mlar› falan gibi kifliler. Kurab€adan çok kazan›r m›y›m dersen gerçekten güzel bir getirisi de var fakat yurtd›fl›na aç›lman flart .. :)
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 10