İphone , Android Den Nokıa Ya Rehber Aktarma (Yardım)
-
Selam Arkadaslar
İphone 4s in yedegını maıl adresıne atmıstım ...
Ama suanda ne yapıp ne edıp bı turlu nokıa C5 e gerı atamadım :(
.vcf olarak gozukuyor boyutu da 148KB ve ortalama 500 kişi cıvarı kişi olması lazım ama bi turlu alamıyorum ...
Bilen anlayan bı yardım ...
Edit: forumları çok gezdım ama adam gıbı anlatan bı yer ve İphone dan , nokıa ya (ki C5) bulamadım ...
Şimdiden Tesekkurler ... -
hocam eğer vcf uzantılı dosyalar bilgisayarındaysa önce nokiayı pc suit ile bilgisayara bağlıyosun. daha sonrasını zaten bulursun. vcfleri pc suite atabiliyorsun diye biliyorum
-
Hocam paso aynı hata verıyor ...!
Ya 1 Dosya aktarıldı dıyor acmıyor onu da ...
Yada gormuyor gorse almıyor :D
Kafayı yedım asklında basıt bı olay ama bı yerde sıkıntı var :)
Daha da basıt bı yontem varmı onu arıyorum ...
Mesela bu 148KB lık dosyayı iphone dan yedekledım daha sonra Androıd e aldım yedekledım ...
Şuanda da aynı seklde Nokıa ya yedeklenmesı gerek ama OL MU YORRR :( -
UpduLLah olsun :=)
Yok mu bılen beyler bayanlar? -
androidten gmaile senkronlama diye bir olay var bu rehberi gmailden nokia alabilirmisin onu bilmiyorum ama.
-
sim kartı kullanarak bi iki part halinde aktar hocam
-
Bonibon bunu yazdısim kartı kullanarak bi iki part halinde aktar hocam
aynen buda yapılabilir.
-
1.türkcell se hattın android de yada iphone için türkcell yedek programını ındır
gonder turkcell e
2.nokia için aynı programın varlıgını gozumle gormedım ama kesın vardır ındır geri al
-
Bonibon bunu yazdısim kartı kullanarak bi iki part halinde aktar hocam
Hocam iphone da androıd de gıttı sadece yedegı kaldı :D
Ve o yedegı de nokıa ya alamıyorum :)
Balataları sıyırcam :)
Dosya .vcf dosyası ama kaul etmıyor -
o dosya binary değil text-base (notepad ile içini görebilmelisin) olmalı da muhtemelen standartı falan farklıdır nokianin kullandığından yada nokia her vcf dosyasında bir kontakt içeriği destekliyor da olabilir en olmadı işte text-base olduğu için bir arkadaş regex ile dosya içeriğini okuyup nokia standardında sıralayarak bir dosyaya yazdıran bir program yapabilir nokia 5800dan alıntı örnek bi vcf dosyası içeriği
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=utf-8:=Soyısim;Isim;;;
TEL;CELL:0531234567
X-CLASS:private
X-CATEGORIES:
END:VCARD