İphone / Seçilen Yedeğin Yüklenmesi?
-
Merak ettiğim şey şu:
Backup klasöründe yedeklerden daha önceki yedeklemeleri yükleyebilir miyim?
Şöyle bir sorunum oldu. Telefondaki notlarımı bilgisayar aktarmak istiyordum. Sesli notları değil normal notları. Uğraşırken falan "Notları eş zamanla" ve alttaki seçenekten Outlook Notlarını seçerek eş zamanladım. Tabi ki outlookta herhangi bi notum yoktu bu yüzden telefondaki verilerin tamamı silindi. Bu sırada yedekleme yaptığını bilmiyordum. Yedeklemeyi yüklemeden ard arda ikinci eş zamanlayı yapınca hiçbişey olmayan telefonun yedeğini aldı. Şimdi yeniden yüklesem de notlarımı elde edemiyorum. Düşündüm ki eğer daha evvel ki yedeklemeyi yükleyebilirsem notlarımı elde ederim. Bunu nasıl yapabilirim?Edit: iphone 4 kullanıyorum.
-
dfu mod a alıp, itunes üzerinden geri yükle diyerek seçtiğin backup a dönebilirsin (backuplarını direk gösteriyor)
-
Hocam geri yükle diyince telefon sıfırlanacak hiçbirşey kalmayacak içinde diyor? DFU moddayım şuan
-
mahzal bunu yazdı
Hocam geri yükle diyince telefon sıfırlanacak hiçbirşey kalmayacak içinde diyor? DFU moddayım şuan
pardon hocam,
itunes dan telefonunun üstüne sağ tıkla restore from back up de.
-
SharpShooter bunu yazdımahzal bunu yazdı
pardon hocam,
itunes dan telefonunun üstüne sağ tıkla restore from back up de.
Yarrağı yedim o zaman hocam cevap vermeyince bi bildiği vardır dedim geri yükle yaptım
edit: sikerler hallettim
nonick tarafından 03/Eki/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir