İphone / Seçilen Yedeğin Yüklenmesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Merak ettiğim şey şu:
    Backup klasöründe yedeklerden daha önceki yedeklemeleri yükleyebilir miyim?
    Şöyle bir sorunum oldu. Telefondaki notlarımı bilgisayar aktarmak istiyordum. Sesli notları değil normal notları. Uğraşırken falan "Notları eş zamanla" ve alttaki seçenekten Outlook Notlarını seçerek eş zamanladım. Tabi ki outlookta herhangi bi notum yoktu bu yüzden telefondaki verilerin tamamı silindi. Bu sırada yedekleme yaptığını bilmiyordum. Yedeklemeyi yüklemeden ard arda ikinci eş zamanlayı yapınca hiçbişey olmayan telefonun yedeğini aldı. Şimdi yeniden yüklesem de notlarımı elde edemiyorum. Düşündüm ki eğer daha evvel ki yedeklemeyi yükleyebilirsem notlarımı elde ederim. Bunu nasıl yapabilirim?

Edit: iphone 4 kullanıyorum.

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dfu mod a alıp, itunes üzerinden geri yükle diyerek seçtiğin backup a dönebilirsin (backuplarını direk gösteriyor)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam geri yükle diyince telefon sıfırlanacak hiçbirşey kalmayacak içinde diyor? DFU moddayım şuan

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Hocam geri yükle diyince telefon sıfırlanacak hiçbirşey kalmayacak içinde diyor? DFU moddayım şuan

pardon hocam,

itunes dan telefonunun üstüne sağ tıkla restore from back up de.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı

pardon hocam,

itunes dan telefonunun üstüne sağ tıkla restore from back up de.

Yarrağı yedim o zaman hocam cevap vermeyince bi bildiği vardır dedim geri yükle yaptım

edit: sikerler hallettim

nonick tarafından 03/Eki/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

hay
Toplam Hit: 636 Toplam Mesaj: 5