Iphone 13 Ve Üzeri Imei Süresi Uzatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

Selamlar, bilmeyenler varsa diye yurt dışından aldığınız 13 ve üzeri iphone cihazlarda dolmak üzere olan 120 günlük süreyi nasıl uzatabileceğinizi anlatıyorum.

Redteago diye bir uygulamadan 50 cent'e falan bi deneme esim paketi alabilirsiniz, ya da başka herhangi bir esim. Kullandığınız sim kartını çıkardıktan sonra esim'i aktifleştiriyorsunuz. E-sim süresi dolmakta olan imei ile eşleşiyor. O aktifken normalde kullandığınız sim kartını takıyorsunuz, böylece kartınız ikinci imei numarasıyla eşleşiyor. Teyit etmek için ayarlar>genel>hakkında kısmında operatör-imei kontrolü yapabilirsiniz. Ben uyguladım, tekrar 120 gün mesajı da gelmedi ama kapanır herhalde. Senede 4 ay Xiaomi kullanırım bu durumda :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Tesekkurler payastigin icin.
    Bu yontemle ikinci sim kartina gecis yapiyosun yani aslinda uzatmis olmuyorsun var olan imei suresi hakkini bitirip yeni imeiye geciyosun telefonda 2 tane imei oldugu icin.
    Hakkin olan yeni bir imei adresiyle devam ediyosun.
    bu kullandigin yontemi yapmadan telefon ayarlarindan bu kullandigin sebekeyi yeni sime direkt aktaramiyor musun? veya esim eklerken bu imei adresini kullanarak ekle diye bir bolumle ekleyemiyor musun yeni esimi ?

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

Tesekkurler payastigin icin.
    Bu yontemle ikinci sim kartina gecis yapiyosun yani aslinda uzatmis olmuyorsun var olan imei suresi hakkini bitirip yeni imeiye geciyosun telefonda 2 tane imei oldugu icin.
    Hakkin olan yeni bir imei adresiyle devam ediyosun.
    bu kullandigin yontemi yapmadan telefon ayarlarindan bu kullandigin sebekeyi yeni sime direkt aktaramiyor musun? veya esim eklerken bu imei adresini kullanarak ekle diye bir bolumle ekleyemiyor musun yeni esimi ?

Rica ederim hocam, evet dediğin gibi aslında 2. imeiyi kullanıyorsun. Farklı cihazda tecrübe etmedim ama bildiğim kadarıyla birçok telefonda sim girişleri ya da esim için ayrı imei oluyor. O yüzden insanların hattını esime geçirdiğini falan duyuyordum. Ama bu telefonlarda her türlü aktifleştirilen sim öncelikli olarak 1. imei ile eşleşiyormuş. Onu da böyle çözmüşler, biraz uğraştırıyor ama operatörlerle uğraşmaktan eforsuz her türlü

slanger tarafından 27/May/25 02:15 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 225 Toplam Mesaj: 3
iphone iphone imei