İphone 3G 4.2.1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

iPhone 3G 4.2.1 Versiyon kullanan arkadaşlar için ben uygun app bulmak için çok araştırdım ve sonucunda sizinle paylaşmak istedim.

Cydia üzerinden sadece AppSync 4.0+ yükledikten sonra Her hangi bir iPastore, PP, AppCake gibi uygulamalar indirmeden kolaylıkla app indirebileceğiniz bir site

iPhone Safari üzerinden adres satırına: " ipa.heaveniphone.com " yazmanız ve ardından açılacak sitede " search apps " kısmına istediğimiz app adını yazarak aratıyoruz.

Karşımıza aradığımız ve benzeri isimdeki " app " geliyor. 

Örneğin; Whatsapp basıyoruz. Sayfa yüklendikten sonra karşımıza Info - Description - Download sekmeleri geliyor.

Download sekmesine basıyoruz. Açılan sayfada Whatsapp' ın bugüne kadar güncellediği bütün sürümleri karşımıza geliyor.

Örneğin; Install (ver:2.8.4) aradığımız versiyonun Install sekmesine basıyoruz.

iPhone ekranına Whatsapp yüklemek istiyormusunuz diye bir pop-up çıkıyor evet diyoruz normal kullandığımız App Store daki gibi Siteden çıkıyor iPhone ekranına geri dönüyor, uygulamayı yüklemeye başlıyor.

Herhangi bir id veya pass isteme derdi yok

Cydia uygulamalarındaki gibi linke tıklayıp o linkten diğerine yok kod gir 20 sn bekle ıvır zıvırda yok :)

Tek sıkıntısı download uzun sürüyor max. 5 dk

Buna karşılık çok iyi ve yararlı bir site..

Aganta Burina Burinata
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

iPhone 3G 4.2.1 Versiyonu için uyumlu uygulama versiyonları

- Whatsapp (2.8.4)

- Viber (2.2.1.207)

- Facebook (4110.0)

- Twitter (4.3.2)

- Foursquare (2.2.5)

- Shazam (5.0.1)