Iphone 3G 8G Black Fiyat Aralığı
-
hocalar elimde Jailbreakli Iphone 3G 8G siyah var, piyasasını bilen varsa cevaplayabilir mi kaç liradan satabilirim? satıp 2. el bi s2 almayı planlıyorum, acaba ne kadar öderim üstüne ortalama olarak? piyasa hakkında hiçbi fikrim yok, telde hediye 1 yıl oluyor..
-
Hocam çok para etmez tandık bırıne vermeye calıs cok temız degılse telefoncu 100 ile 200 arası bi fiyat verir.
-
telin bir kaç resmini çek koy buraya , azda durumundan bahset çizik durumu batarya durumu arızası varmı ? illaki fiyat veren çıkar
-
Keşke 1-2 ay önce satsaydın.İyiden öldü o telefon.Whatsapp bile desteğini çekti sanırım en son.
-
eywallah hocalar
tel bayağı bi yıpranmış batarya durumu da iyi sayılmaz ama canavar gibi çalışıyor.
benim amacım burdan alıcı bulmak vs degil. dün kardeşim s2 mini yi 450 ye almış 2. el. kapı gibi tel.
bende gidip aynından almak istesem ve üstüne benim iphone 3g yi de versem ne kadar indirim istemeliyim maksadıyla sorum çünkü hiçbir fikrim yok piyasa hakkında.
özetle adam s2 ye 500 tl fiyat çekse ben kendi iphone 3g mi de üzerine verip en fazla ne kadar para vereyim bu adama?
S-E-R-H-A-T tarafından 24/Oca/13 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Whatsapp bile çalışmıyor yahu :| İphone'miz olsun diye aldık. Ha yine sağlam telefonda çoğu uygulamanın desteği yok.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Whatsapp bile çalışmıyor yahu :| İphone'miz olsun diye aldık. Ha yine sağlam telefonda çoğu uygulamanın desteği yok.
Bilerek yapıyorlar.Millet yoksa telefon değiştirmez.Bak 2 yıllık Galaxy S2 bile son güncellemesini aldı.Apple'ın en sevdiğim yanı ise çıkardıkları cihazın donanımı ne kadara kadar destekliyor dibine kadar kullanıyorlar.
-
eywallah hocalar..
ortalama en fazla 200 civarı bi indirim yapabilirim yani özetle?