İphone 3G Ana Menüye Dönme Uygulaması
-
arkadaşlar home tuşum ve üstteki kapatıp açma tuşu bozuk jailbreak yapıldıktan sonra yüklenen activator diye bir programla salladığında ana menüye dönüyor fakat benim bu tuşlar bozuk olduğu için bu işlemi yapmadan yükleyebileceğim uygulamaya ihtiyacım var. Yahut şöyle bir şey mümkün mü? jeilbreak yapılan bir restore dosyası yüklesem olur mu?
-
anladığım kadarıyla jailbreak li değil telefonun hocam, o yüzden bildiğim kadarıyla bu durumda yapıcak birşeyin yok gibi çünkü jailbreaklı custom bi firmware yüklemek için telefonunu dfu moda alman gerek onun içinde home ve power tuşlarına ihtiyacın var. başka türlü dfu moda alınıyor mu bilmiyorum.
-
Peki bu moda girmeden yazılımla ana menüye dönebilme şansım var mı?
-
O tuslari kullanmadan telefonu pcye takip tinyumbrella mi ne o programla dfu moda alip jb yapabilirsin. Ama asil soruyu anlamadim
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Peki bu moda girmeden yazılımla ana menüye dönebilme şansım var mı?
-----------------------------şimdiye kadar karşılaşmadım hocam ama Noneyim in dediği gibi tinyumbrealla ile dfu moda alıp jailbreaklı customla restore edersen bir çok app ve tweak var home ve power tuşlarının işini gören ama restore etmeden önce telefonun hakkında bilmen gerekn bikaç şey var ona ygun custom firmware ile restore etmen gerek sim lock lu mu yoksa factory unlock mu telefonun biliyo musun bunları ?
-
Turkcell sözleşmeli telefon hocam yazılımıda 4.2.1 sim kartını tepeden çıkartabiliyorum :)
-
o zaman sorun yok hocam aktivasyonsuz bi custom ile hallediceksin ama eğer şuanki firmware ından memnunsan telefonu dfu moda aldıktan sonra redsn0w la jailbreak edebilirsin. illa firmware değiştirmene gerek yok yani.
-
hocam tiny umbrella sadece recovery moda sokuyor aleti :( yoksa ben mi bulamadım?