İphone 3Gs 5.0.1 Jailbreak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iphone 3 gs aldım en son versiyon 5.0.1 yüklü jailbreak cıktımı acaba yada 5.0 geri dönüş mümkünmüdür yapılıyorsa nasıl yapılıyor acaba bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

jb mevcut ama sorunlu. düzgün çalışanı görmedim henüz. ayrıca yaptıktan sonra cihazın kapanmaması gerekiyor. her kapa aç yaptığında jb yi  tekrar etmen gerekiyor yazıyordu.

baseband ın kaç cihazının ?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

jb mevcut ama sorunlu. düzgün çalışanı görmedim henüz. ayrıca yaptıktan sonra cihazın kapanmaması gerekiyor. her kapa aç yaptığında jb yi  tekrar etmen gerekiyor yazıyordu.

baseband ın kaç cihazının ?

anladım saglam olanı cıkmadı yani daha.

baseband   : sürüm 5.0.1  (9A405)

MODEL MC131TU

bunlardan anlaşılıyor sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

tethered var. kapatırsan açarken itunes istiyo.. hoca 5.0.1 3gs de kasmıyo mu?

la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    burakbet bunu yazdı:

Valla kasmıyor ama jailbreak olmadıgı sorun oluyor yahu yeni aldım zaten pek bı bilgim yok anlamıyorum tam zaten satmayı düşünüyorum bu gidişle Tethered yapsam sonra yine normale donebilirmiyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ElizaBeTH bunu yazdı:
    burakbet bunu yazdı:

Valla kasmıyor ama jailbreak olmadıgı sorun oluyor yahu yeni aldım zaten pek bı bilgim yok anlamıyorum tam zaten satmayı düşünüyorum bu gidişle Tethered yapsam sonra yine normale donebilirmiyim?

Dönersin sorunsuz sen sadece güncelleme çıkarsa güncelleme yapma 5.0.1 yedek  alınıyormu bilmiyorum shsh  kaydı alabliosan al uzun zmndır takip etmiyorum

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    archair23 bunu yazdı:

ElizaBeTH bunu yazdı:
    burakbet bunu yazdı:

Dönersin sorunsuz sen sadece güncelleme çıkarsa güncelleme yapma 5.0.1 yedek  alınıyormu bilmiyorum shsh  kaydı alabliosan al uzun zmndır takip etmiyorum

Shsh kaydı nasil alınıyor bir bakayım ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

dostum cihazın MODEL MC131TU kodundan anlaşılacağı üzre Türk malı, garantisi varsa jb yapma garanti kapsamından çıkar...
    ayrıca ios 5 untethered jb henüz dyurulmadı, şu anda kullanılan jb "tethered" yani kapanınca elma modunda kalıyor tekrar açmak için redsnow ile just tethered boot now seçeneğini işaretleyip next next diyip açabiliyosun...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
Toplam Hit: 3413 Toplam Mesaj: 8