İphone 3Gs 5.0.1 Jailbreak
-
iphone 3 gs aldım en son versiyon 5.0.1 yüklü jailbreak cıktımı acaba yada 5.0 geri dönüş mümkünmüdür yapılıyorsa nasıl yapılıyor acaba bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
-
jb mevcut ama sorunlu. düzgün çalışanı görmedim henüz. ayrıca yaptıktan sonra cihazın kapanmaması gerekiyor. her kapa aç yaptığında jb yi tekrar etmen gerekiyor yazıyordu.
baseband ın kaç cihazının ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------jb mevcut ama sorunlu. düzgün çalışanı görmedim henüz. ayrıca yaptıktan sonra cihazın kapanmaması gerekiyor. her kapa aç yaptığında jb yi tekrar etmen gerekiyor yazıyordu.
baseband ın kaç cihazının ?
-----------------------------anladım saglam olanı cıkmadı yani daha.
baseband : sürüm 5.0.1 (9A405)
MODEL MC131TU
bunlardan anlaşılıyor sanırım
-
tethered var. kapatırsan açarken itunes istiyo.. hoca 5.0.1 3gs de kasmıyo mu?
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------tethered var. kapatırsan açarken itunes istiyo.. hoca 5.0.1 3gs de kasmıyo mu?
-----------------------------
Valla kasmıyor ama jailbreak olmadıgı sorun oluyor yahu yeni aldım zaten pek bı bilgim yok anlamıyorum tam zaten satmayı düşünüyorum bu gidişle Tethered yapsam sonra yine normale donebilirmiyim? -
ElizaBeTH bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------tethered var. kapatırsan açarken itunes istiyo.. hoca 5.0.1 3gs de kasmıyo mu?
Valla kasmıyor ama jailbreak olmadıgı sorun oluyor yahu yeni aldım zaten pek bı bilgim yok anlamıyorum tam zaten satmayı düşünüyorum bu gidişle Tethered yapsam sonra yine normale donebilirmiyim?
-----------------------------Dönersin sorunsuz sen sadece güncelleme çıkarsa güncelleme yapma 5.0.1 yedek alınıyormu bilmiyorum shsh kaydı alabliosan al uzun zmndır takip etmiyorum
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------ElizaBeTH bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
Valla kasmıyor ama jailbreak olmadıgı sorun oluyor yahu yeni aldım zaten pek bı bilgim yok anlamıyorum tam zaten satmayı düşünüyorum bu gidişle Tethered yapsam sonra yine normale donebilirmiyim?
-----------------------------Dönersin sorunsuz sen sadece güncelleme çıkarsa güncelleme yapma 5.0.1 yedek alınıyormu bilmiyorum shsh kaydı alabliosan al uzun zmndır takip etmiyorum
Shsh kaydı nasil alınıyor bir bakayım ben -
dostum cihazın MODEL MC131TU kodundan anlaşılacağı üzre Türk malı, garantisi varsa jb yapma garanti kapsamından çıkar...
ayrıca ios 5 untethered jb henüz dyurulmadı, şu anda kullanılan jb "tethered" yani kapanınca elma modunda kalıyor tekrar açmak için redsnow ile just tethered boot now seçeneğini işaretleyip next next diyip açabiliyosun...