İphone 3Gs Hakkında Bir Sorun
-
beyler ben eski sürümü kullanıyorum sımdı facebook whatsup gıbı uygulamalar ois 4.0 a calısıyor .. sürüm güncelledıgım zaman bütün programlarımı silincekmı nasıl olacak ? Anlayan bır yardım edebılırmı suan bendekı sürüm 3.1.3
-
proğramlar silinmiyor fakat 100 de 90 yüklü proğramları güncellemen gerekecek yoksa verimli çalışmaz
-
hades_06 bunu yazdı
proğramlar silinmiyor fakat 100 de 90 yüklü proğramları güncellemen gerekecek yoksa verimli çalışmaz
Benım ıcın onemli olan tek program var dıgerlerı onemli degil .. acaba guncellesımmı kararsız kaldım
-
benim eski telefonumda iphone 3gs hiç sorun olmamıştı versiyon değiştirirken
-
evet güncellediğin zaman telefonun içindeki programlar silinecek ama itunesden daha önceden back-up yaparsan, mesajların, notların, programların geri gelecek.
telefonun Jailbreakli mi ? öyleyse SHSH kaydını alarak versiyonunu 4.2.1 e yükseltebilirsin. Böylelikle hem telefonun kasmaz hem de JB stabil olur. ben şuan bu sürümü kullanıyorum
-
telefondaki uygulamalarını itunes le eşitle bilgisayara ve yedeğini al benim gitmedi dediğim olay buydu ve tlefonun jailbreak se jailbreak olayı da gidiyorum diye biliyorum ben
-
alli bunu yazdı
evet güncellediğin zaman telefonun içindeki programlar silinecek ama itunesden daha önceden back-up yaparsan, mesajların, notların, programların geri gelecek.
telefonun Jailbreakli mi ? öyleyse SHSH kaydını alarak versiyonunu 4.2.1 e yükseltebilirsin. Böylelikle hem telefonun kasmaz hem de JB stabil olur. ben şuan bu sürümü kullanıyorum
Jailbreak evet . SHSH kaydı ne hocam bırsey bılmıyorum bu yuklemeler hakkında sırasıyla neler yapacagımı anlatırsan cok sevınırım
-
Ulen bende 3g aldım geçen whatsapp'ı ve bır cok uygulamada ios 4.3.3 uyarısı veriyor :D Elması var yeter diye avutuyorum kendimi.
-
h2run bunu yazdıalli bunu yazdı
Jailbreak evet . SHSH kaydı ne hocam bırsey bılmıyorum bu yuklemeler hakkında sırasıyla neler yapacagımı anlatırsan cok sevınırım
hocam öncelikle bu işlemleri bayağıdır yapmıyorum ondan atladığım yada eksik anlattığım yerler olabilir ondan iyice araştırmadan uygulama.
önce telefonu itunesden backup yapıyoruz. daha önceden dediğim gibi backup işleminde mesajların notların kişilerin vb yedekleniyor. programları da itunesden eşitleyerek(sync) yedekleyebilirsin.
daha sonra tinyumbrella ile shsh kaydını al. bunu almadan telefonu güncellersen daha sonra sürüm düşürme şansın olmaz. diyelim güncelledin 6.01 oldu yada şuanda en güncel sürüm herneyse. bu durumda sen tekrar sürümü 4.2.1 e fln düşüremezsin. ama shsh kaydı alırsan mevcut sürümünden son sürüme kadar istediğin şekilde gezinebilirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=_6_ZtzD-Yjo
bundan sonra istediğin versiyonu (misal ben 4.2.1 kullanıyorum) netten indirip shsh kaydını içine atarak güncelle. bu kısmın nasıl yapılacağını unuttum netten kısa bi araştırmayla bulabilirsin.
telefonu güncelledikten sonra tekrar mesajlarını kişilerini notlarını geri döndürülebilir . programları da aynı şekilde itunesdan cihaza atabilirsin