İphone 3GS İos7 İos8 Nasıl Yüklenir.
-
Daha öncede bahsettiğim konularda iphone 3gs telefona sahibim ios 6.1.6 yüklü apple desteğini çekmiş güncelleme vermiyorlar.
Artık günde en az 4 en fazla 8 kere i tunes e bağla yazısından sıkıldım Google amcada ingilizce kaynaklar var bi şey anlamadım.
ios7 veya ios8 nasıl yüklerim orjinal olanında yamalı falan değil şimdiden teşekkürler.
Aress tarafından 11/Tem/15 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
Tongbu ile indirebilirsin.
-
mkyb bunu yazdı
Tongbu ile indirebilirsin.
İşe yaramadı
-
yükleyemezsin.
jailbreak yap kurtar makineni.
-
Sat gitsin hocam 4s al birtane.O telefonu bu saatten sonra ancak görüşme için kullanabilirsin.Malesef Apple ın şirket politikası bu.İki güne bir yazılım çıkararark eski tlf ları çöpe atmaya sebep olmak.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Sat gitsin hocam 4s al birtane.O telefonu bu saatten sonra ancak görüşme için kullanabilirsin.Malesef Apple ın şirket politikası bu.İki güne bir yazılım çıkararark eski tlf ları çöpe atmaya sebep olmak.
Telefon iOS 3.1 ile çıktı taa 6.1.3'ü gördü en son geçenlerde güvenlik açığı buldular güncelleme verdiler telefona. Normalde telefonu eskiden beri kullanıyor olsaydı atıyorum Whatsapp'ı bir kere indirin sonra Whatsapp'a güncelleme gelsin sizin işletim sistemine uyumlu olmasın yinede eski sürüm iniyor. Apple'ın ibneliği burada bu imkanı herkese sunmaması.