İphone 3GS İos7 İos8 Nasıl Yüklenir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Daha öncede bahsettiğim konularda iphone 3gs telefona sahibim ios 6.1.6 yüklü apple desteğini çekmiş güncelleme vermiyorlar.

Artık günde en az 4 en fazla 8 kere i tunes e bağla yazısından sıkıldım Google amcada ingilizce kaynaklar var bi şey anlamadım.

ios7 veya ios8 nasıl yüklerim orjinal olanında yamalı falan değil şimdiden teşekkürler.

Aress tarafından 11/Tem/15 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yükleyemezsin zira Seninde Dediğin gibi Apple desteği kesti. Zaten 512 MB ramli iphone 4s bile iOS 8 ile götü ayrı başı ayrı oynuyor senin 256 MB ramli 3gs patlar herhalde.  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yükleyemezsin zira Seninde Dediğin gibi Apple desteği kesti. Zaten 512 MB ramli iphone 4s bile iOS 8 ile götü ayrı başı ayrı oynuyor senin 256 MB ramli 3gs patlar herhalde.  

Marketten uygulama indiremiyorum bunu sağlayabilirmiyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tongbu ile indirebilirsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tongbu ile indirebilirsin. 

İşe yaramadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

yükleyemezsin.

jailbreak yap kurtar makineni. 

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Sat gitsin hocam 4s al birtane.O telefonu bu saatten sonra ancak görüşme için kullanabilirsin.Malesef Apple ın şirket politikası bu.İki güne bir yazılım çıkararark eski tlf ları çöpe atmaya sebep olmak.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Sat gitsin hocam 4s al birtane.O telefonu bu saatten sonra ancak görüşme için kullanabilirsin.Malesef Apple ın şirket politikası bu.İki güne bir yazılım çıkararark eski tlf ları çöpe atmaya sebep olmak.

Telefon iOS 3.1 ile çıktı taa 6.1.3'ü gördü en son geçenlerde güvenlik açığı buldular güncelleme verdiler telefona. Normalde telefonu eskiden beri kullanıyor olsaydı atıyorum Whatsapp'ı bir kere indirin sonra Whatsapp'a güncelleme gelsin sizin işletim sistemine uyumlu olmasın yinede eski sürüm iniyor. Apple'ın ibneliği burada bu imkanı herkese sunmaması.

Toplam Hit: 1505 Toplam Mesaj: 8
iphone iphone 3gs ios7 ios8