İphone 3GS Uygulamalar Sorunu
-
S.a. ;
iphone 3gs cihazıma indirdigim uygulamalar ilk baslarda calısıyordu . ama simdi facebook uygulamasına gırıorum bı facebook yazısı cıkıyo sonra hemenkapanıyo viber indirdim falan filan neredeyse her uygulamada bunu yapıyo sebebi ne olabilir ?
-
Jbli mi? Arkaplandaki uygulamalari kapat bakalim duzelecek mi ( home tusuna cift tikla acilan yerde herhangi bi uygulamaya basili tut koselerinde kirmizi eksiler cikacak tek tek bas kapat hepsini ) olmazsa teli kapat ac, yine olmazsa misal feysi sil tekrar yukle bakalim nolcak?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Jbli mi? Arkaplandaki uygulamalari kapat bakalim duzelecek mi ( home tusuna cift tikla acilan yerde herhangi bi uygulamaya basili tut koselerinde kirmizi eksiler cikacak tek tek bas kapat hepsini ) olmazsa teli kapat ac, yine olmazsa misal feysi sil tekrar yukle bakalim nolcak?
-----------------------------yok jb li değil dediklerini yaptım olmuyor
-
hocam bi hard reset çak. power ve home tuşuna aynı anda 10sn bas cihaz kapanıcak ve elma gelicek. çek sonra. açılış biraz uzun sürebilir
-
Hard reset falan dgil bildigin reboot o :) tum uygulamlarda mi problem, online calisnlarda mi?
-
telefonu bi pcye tak hocam belki kendine gelir
-
Noneyim bunu yazdı:
Hard reset falan dgil bildigin reboot o :) tum uygulamlarda mi problem, online calisnlarda mi?
-----------------------------http://www.wikihow.com/Hard-Reset-an-iPhone
reboot? iyi misin hoca? reset derken başka bi şey mi kastettim sanıyosun? kapatıp açmaktan daha etkili bi yöntem
-
arkadaşlar sorunu düzelttim iphone da cydia diye bise var orda appsync diye bişe var onu indirdim kurdum sonra düzeldi problem teşekkürler hepinize
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-
Programların çakışmasından kaynaklı diye okumuştum bi yerde . Programlardan birini silip yeniden yükleyince düzeliyodu
-
Noneyim bunu yazdı:
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------harbi ha adam jbli mi diye sormuş yok demişsin sonra cydiadan yükledim demişsin :D mind fuck :D