İphone 4 İçin Excel
-
arkadaşlar iphone da kullandığınız ücretsiz excel uygulaması varmı ? görüntülemekten ziyade düzenlemede yapmak istiyorum telefonda jb yok garantili olduğu için yapmicamda. bildiğiniz kullandığınız ücretsiz bir uygulama varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler.
-
Jb garantıyı bozmuyor kı hocam ...
Makınayı Itunes ten sıfırladıgında zaten izi bile kalmıyor jb ın:) -
telefon bana ait değil hocam o nedenle jb felan yapma imkanım yok
-
Anladım Hocam ... Sana ıat degıl vss özel bır neden varsa bılemem ama dedıgım gıbı Garantıyı etkılecegını sanmam ben 3 kere JB yapıp 3 kere eskı halıne dondurdum zaten anlasılacak bır tarafı olmuyor sıfırlayınca sıfırdan yukleyınce + her yerde de o sekılde yazıyor zaten ...
-
valla hocam ben iphone dan anlamıyorum. android kullanıyorum ben. şimdi excel istediler düzenleme yapabilmek için bön bön bakıyorum telefona menüye nerden giriceğimi dahi bulamadım. appstore u biraz kurcaladım ama istediğime ulaşamadım. mail ile gelen excel dosyalarını açıp düzenleyebilicek birşey istiyorum. androidde herşey ne kadar kolaymış ya.
-
Walla JB olsa Installanous da cok program var (BELEŞ) ama olmadan dedıgın gıbı APPLESTORE dan zor paralı 3,99 $ a falan Prooffice faalan var sanrıım
-
hocam telefonun garantisi yokmuş ama sahibi patron :) jb mb derken alırız elimizede sonra al başına iş.
-
iWork diye arattığında 9.99$ a numbers çıkacak. işini görür. ama bedavası için JB şart.