İphone 4 İçin Excel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

arkadaşlar iphone da kullandığınız ücretsiz excel uygulaması varmı ? görüntülemekten ziyade düzenlemede yapmak istiyorum telefonda jb yok garantili olduğu için yapmicamda. bildiğiniz kullandığınız ücretsiz bir uygulama varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Jb garantıyı bozmuyor kı hocam ...
    Makınayı Itunes ten sıfırladıgında zaten izi bile kalmıyor jb ın:)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

telefon bana ait değil hocam o nedenle jb felan yapma imkanım yok 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Anladım Hocam ... Sana ıat degıl vss özel bır neden varsa bılemem ama dedıgım gıbı Garantıyı etkılecegını sanmam ben 3 kere JB yapıp 3 kere eskı halıne dondurdum zaten anlasılacak bır tarafı olmuyor sıfırlayınca sıfırdan yukleyınce + her yerde de o sekılde yazıyor zaten ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

valla hocam ben iphone dan anlamıyorum. android kullanıyorum ben. şimdi excel istediler düzenleme yapabilmek için bön bön bakıyorum telefona menüye nerden giriceğimi dahi bulamadım. appstore u biraz kurcaladım ama istediğime ulaşamadım. mail ile gelen excel dosyalarını açıp düzenleyebilicek birşey istiyorum. androidde herşey ne kadar kolaymış ya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla JB olsa Installanous da cok program var (BELEŞ) ama olmadan dedıgın gıbı APPLESTORE dan zor paralı 3,99 $ a falan Prooffice faalan var sanrıım

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam telefonun garantisi yokmuş ama sahibi patron :) jb mb derken alırız elimizede sonra al başına iş. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

iWork diye arattığında 9.99$ a numbers çıkacak. işini görür. ama bedavası için JB şart. 

SYL 184
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 8