folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 4 İçin, İphone 5 Arka Kapağını Nerden Bulabilirim ?

İphone 4 İçin, İphone 5 Arka Kapağını Nerden Bulabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye'de bir kaç yere baktım 4s için buldum.Bana iPhone 4 için lazım.Nereden bulabilirim bu arka kapaktan ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

orjinal kapak soruyorsun dimi hocam ? yarın sorayım bizim depoya ve teknik servise varmı varsa kaça yoksa getirtebiliyormuyuz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

orjinal kapak soruyorsun dimi hocam ? yarın sorayım bizim depoya ve teknik servise varmı varsa kaça yoksa getirtebiliyormuyuz.

Yok hocam yanlış anladın. Kapak aynı iPhone 5 kapağı ama iPhone 4'e takılıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Yok hocam yanlış anladın. Kapak aynı iPhone 5 kapağı ama iPhone 4'e takılıyor. 

iphone 4 e uyan iphone 5 tasarımlı arka kapak yani resmi olarak olmayan birşey mi yan sanayi bir ürün mü ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aynen öyle. Arka kapağı kırdım değişik bir şey olsun dedim bu sefer. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

4 le 4s in boyutları aynı değil mi? yani internette bulduğun olur bence

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 2930 Toplam Mesaj: 6