İphone 4 S Sorunsalı Yardım
-
telefon bir anda tuhaflaştı. sürekli kulaklık takılı olarak görüyor. ses filan gitti . acilen yardım.
-
sıvı teması olabılırmı?
kulaklık fln takılıydı cıkartıncamı oldu yada bı sure sonra ? bı bak kulaklık gırısınde fiziki bişey varmı?
olmadı yedek al bi restore et hocam dene sansını
-
evde bebek varsa kulaklık giriş kısmını ağzına almış olabilir veya sıvı teması olmuşta olabilir, bunlar olmamışta olabilir.
-
hocam aşırı işlem kalabalığından fazla ısınıp öyle sacmalamis olabilir mi?
-
bunların hiçbiri değil. evde yere düşmesinin etkisindenmi bilmiyorum. ama halıya düştü zaten kauçuk muhafazasıda var. herhangi sıvı teması olmadı. fabrika ayarlarına dön dedim yine olmadı . bunu kime tamir ettireceğiz ? denizli de ?
-
hacı yüksek olasılıkla kulaklık modunda kaldı, bunun çözümü kulaklık filminin değişimidir diye düşünüyorum. En yakın servise götür yada pm at yardımcı olurum...
-
bana da olmuştu.kürdanın ucuna pamuk koyup kulaklık deliğine incitmeden sok karıştır biraz.düzelecektir
-
hocam telefonun üstten kapama tuşu + menü tuşuna aynı anda birkaç saniye telefon kapanana kadar basılı tut sonrasında tekrar aç bu işlem sonrasında düzelebilir diye tahmin ediyorum.