İphone 4 S Sorunsalı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

telefon bir anda tuhaflaştı. sürekli kulaklık takılı olarak görüyor. ses filan gitti . acilen yardım.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

sıvı teması olabılırmı?

kulaklık fln takılıydı cıkartıncamı oldu yada bı sure sonra ? bı bak kulaklık gırısınde fiziki bişey varmı?

olmadı yedek al bi restore et hocam dene sansını

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

evde bebek varsa kulaklık giriş kısmını ağzına almış olabilir veya sıvı teması olmuşta olabilir, bunlar olmamışta olabilir.

Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    hocam aşırı işlem kalabalığından fazla ısınıp öyle sacmalamis olabilir mi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bunların hiçbiri değil. evde yere düşmesinin etkisindenmi bilmiyorum. ama halıya düştü zaten kauçuk muhafazasıda var. herhangi sıvı teması olmadı. fabrika ayarlarına dön dedim yine olmadı . bunu kime tamir ettireceğiz ? denizli de ?

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hacı yüksek olasılıkla kulaklık modunda kaldı, bunun çözümü kulaklık filminin değişimidir diye düşünüyorum. En yakın servise götür yada pm at yardımcı olurum...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feSih
    feSih's avatar
    Erkek

bana da olmuştu.kürdanın ucuna pamuk koyup kulaklık deliğine incitmeden sok karıştır biraz.düzelecektir

aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

hocam telefonun üstten kapama tuşu + menü tuşuna aynı anda birkaç saniye telefon kapanana kadar basılı tut sonrasında tekrar aç bu işlem sonrasında düzelebilir diye tahmin ediyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1026 Toplam Mesaj: 8