İphone 4 Servis Yok
-
İphone 4 telefon aldım. Satın aldığım adam icloud'da problem olduğunu ve bu yüzden servis yok yazısının yazdığını belirtti. Bende düzeltilir canım ne olcak dedim. Bunun üzerine telefonu aldım ama nasıl yapacağımı bilemedim. 112'yi arıyor ses gidiyor geliyor hiç bir sıkıntı yok ama hattı taktığımda "arıyor" daha sonra " servis yok" pin kodunu etkinleştirdiğimde pin kodunuda girebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce ?
iphone 4 32Gb
İos 7.1.2
-
faturasi var ise apple sifirliyor
yoksa bilinen veya bildigim bir duzeltme yontemi yok
-
çözümü yok hurda diye biliyorum.
-
iphone 3gs kullanıcısıyım her gün sık sık karşılaştığım sorun olduğunda ağ ayarlarını sıfırlıyorum bazen sıfırlarken telefon çöküyo hop i tunes :)
-
Muhtemelen iCloud Hesabı kırılmış telefon. Moralini bozmak gibi Olmasın ama telefon bundan sonraki hayatına iPod olarak devam edebilir.
-
mkyb bunu yazdı
Muhtemelen iCloud Hesabı kırılmış telefon. Moralini bozmak gibi Olmasın ama telefon bundan sonraki hayatına iPod olarak devam edebilir.
+1453
@pekkk çok vermemiş olsaydın bari,
ehlikeyif tarafından 08/Ağu/15 18:28 tarihinde düzenlenmiştir -
169 Lira telefona (şarj kablosuda var) , 7,5'da kargoya verdim ama çok sayılmaz bence. Aldığım vatandaştan fatura fotoğrafı istedim umarım gönderir.
-
Pekkk bunu yazdı
169 Lira telefona (şarj kablosuda var) , 7,5'da kargoya verdim ama çok sayılmaz bence. Aldığım vatandaştan fatura fotoğrafı istedim umarım gönderir.
Sen zorla kaşınmışsın o zaman. Akıl var mantık var 170 liraya tuşlu Nokia satmıyorlar sen iphone almışsın. Kesin çalıntı cihazdır o.
-
Kargo bilgileri ve gittigidiyor hesabı bilgileri, icloud bilgileriyle tutarlı. Çalıntı olma olasılığı yok bence yada çalan adam herşeyini çaldı bu adamın.
-
Pekkk bunu yazdı
o fatura olsa dı o telefon 350-400 tl dı :D bosuna beklersın