İphone 4 Servis Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekkk
    Pekkk's avatar
    Erkek

İphone 4 telefon aldım. Satın aldığım adam icloud'da problem olduğunu ve bu yüzden servis yok yazısının yazdığını belirtti. Bende düzeltilir canım ne olcak dedim. Bunun üzerine telefonu aldım ama nasıl yapacağımı bilemedim. 112'yi arıyor ses gidiyor geliyor hiç bir sıkıntı yok ama hattı taktığımda "arıyor" daha sonra " servis yok" pin kodunu etkinleştirdiğimde pin kodunuda girebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce ?

iphone 4 32Gb

İos 7.1.2

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

faturasi var ise apple sifirliyor

yoksa bilinen veya bildigim bir duzeltme yontemi yok

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

çözümü yok hurda diye biliyorum.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

iphone 3gs kullanıcısıyım her gün sık sık karşılaştığım sorun olduğunda ağ ayarlarını sıfırlıyorum bazen sıfırlarken telefon çöküyo hop i tunes :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Muhtemelen iCloud Hesabı kırılmış telefon. Moralini bozmak gibi Olmasın ama telefon bundan sonraki hayatına iPod olarak devam edebilir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Muhtemelen iCloud Hesabı kırılmış telefon. Moralini bozmak gibi Olmasın ama telefon bundan sonraki hayatına iPod olarak devam edebilir. 

+1453

@pekkk çok vermemiş olsaydın bari,

ehlikeyif tarafından 08/Ağu/15 18:28 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekkk
    Pekkk's avatar
    Erkek

169 Lira telefona (şarj kablosuda var) , 7,5'da kargoya verdim ama çok sayılmaz bence. Aldığım vatandaştan fatura fotoğrafı istedim umarım gönderir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Pekkk bunu yazdı

169 Lira telefona (şarj kablosuda var) , 7,5'da kargoya verdim ama çok sayılmaz bence. Aldığım vatandaştan fatura fotoğrafı istedim umarım gönderir.

Sen zorla kaşınmışsın o zaman. Akıl var mantık var 170 liraya tuşlu Nokia satmıyorlar sen iphone almışsın. Kesin çalıntı cihazdır o.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekkk
    Pekkk's avatar
    Erkek

Kargo bilgileri ve gittigidiyor hesabı bilgileri, icloud bilgileriyle tutarlı. Çalıntı olma olasılığı yok bence yada çalan adam herşeyini çaldı bu adamın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Pekkk bunu yazdı

o fatura olsa dı o telefon 350-400 tl dı :D  bosuna beklersın

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1093 Toplam Mesaj: 10
ios iphone iphone ios7