İphone 4 Uygulama Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

iphone 4 telefonuma format attım, format atmadan önce instagram, facebook gibi uygulamalar yüklüydü ve çalışıyordu. Format attıktan sonra bu uygulamaları kurmaya çalıştığım da uygulama gerekliliği olarak minimum ios 8 istedi. iphone 4 'te de son sürüm 7.1.2 olduğu için daha üst sürüme güncelleme yapamıyorum. Bu uygulamaları yüklemek için yapılabilecek bir şey mevcut mu?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Bahsettiğin uygulamaların eski sürümlerini ipa uzantılı olarak arayıp ifunbox ile yüklemeyi deneyebilirsin hocam. Emin değilim ama başarılı olma ihtimali yüksek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yada telefonu değiştirme zamanın gelmiş hocam.

http://www.iphoneturkey.com/2013/09/app-store-artik-uygulamalarin-eski-versiyonlarini-indirtiyor.html

böyle birşey buldum. kurcala biraz bakalım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

bende iphone 3gs var mp3 olarak kullanıyorum. ios 6.16 versiyon yüklü ve sorunsuz yükleyebiliyorum eski versiyonları.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam eski sürümlerini bulup yükle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Cevaplarınız için teşekkür ederim. AppStore'dan tıkladığımda eski sürümlerini yükleme seçeneği sunmuyordu, direkt en az ios 8 gerekli diyip indirmeme izin vermiyordu.

Aynı sorunla karşılaşan olursa diye şu linki bırakıyorum, bu şekilde çözdüm.

http://www.hongkiat.com/blog/installing-apps-older-version-ios/

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

aynen hocam öyle old versiyonlarını yüklersen çözülecektir.

Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 7
iphone 4 lanet olasi ios