İphone 4'E Outdoor Kılıf

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar,

Outdoor sporları her fırsatta yapmaya çalışıyorum ve etkinliklerde ânı kaydetmek için iPhone 4'ümü kullanmak istiyorum çünkü henüz bi goPro alacak durumda değilim dün tekirdağ uçmak derede yamaç paraşütü yaptık herkes goPro larla takılırken ben iki kare resim bile çekemedim bu işin artisliği için değil gerçekten şahane manzarası vardı (youtube da oranın bi videosunu buldum merak edenler bakabilir http://www.youtube.com/watch?v=1G65SeZeZOE ) sanki mini fethiye. Bu hafta sonu da atv ye gitmeyi düşünüyoruz bu yüzden bu hafta içi iPhone için kılıf bulmalıyım yabancı sitelerde bi kaç tane buldum fakat bana yurt içinden bu hafta içi temin edebileceğim şekilde lazım. 

Bu konudaki bilgilerinizi ve alternatiflerinizi paylaşmanızı rica ederim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

video da az olsa olsa çok güzel bir manzara görünüyor. yaw birazda etrafı çekseymiş ya.bu çok güzel 

http://www.youtube.com/watch?v=GUEZCxBcM78&feature=player_embedded#!

PanxeR tarafından 08/Eki/12 16:01 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

usta harika be, nasıl başlanır bu spora? :)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

En ucuz yollusu üniversite kulüplerine gitmek hocam, biz yıldız teknik havacılık kulübünden bi arkadaşın referansıyla gittik oraya. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

şu video ları görünce hayattan soğuyom ya. Amelece yaşamaktan başka birşey yapamıyoruz.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 5