folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 4S Açılırken Hesap Ve Şifre Sorması

İphone 4S Açılırken Hesap Ve Şifre Sorması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

beyler hiç ayfon kullanmadım ve birinde bi tane 4s var, bana "yanlışlıkla bişeyler sildim, ne sildim bilmiyorum ama artık açılırken hesap adı ve şifre soruyo" dedi. buradaki telefoncular ayfonlardan pek anlamaz kendisi götürmüş ama kimse yapamamış. ben kendimdeki c6-01'i verip onu almayı düşünüyorum fakat bu sorun çözülürmü bi fikri olan varmı ? telefon ıraktan alınmış orjinal ayfon

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Direk menü gelmeden hesap ve şifre istiyorsa telefon hırsızlık korumasına girmiş olabilir.Sakın sim kart vs takayım deme.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Hocam iphone da iphone u mu bul diye bi olay var telefonun sahibi bunu açar sonra kendine ait hesap ve şifreyi koyar eğer tel çalınırsa ve çalan telefonu sıfırlarsa anlattığın olay gerçekleşir sonra telefonu sittin sene kullanamazsın öle oyuncak gibi kalır elinde oyuncak almak istiyosan al 

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

0'lanmış ise apple kimlik ve şifre istiyor diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam eğer. Normal buda ama bilemedim.

Wingardium Leviosa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

abi neden olmuş bilmyiorum. yarın telefonu görcem görünce ya alacam yada yok diyecem. onun için önceden size sorayım dedim. yani böyle bişeyi çözebilirmiyiz.

iki seçenek var

ya telefonu sıfırladı id ve şifre ekranı geldi orayı aşamıyo ( ki öyle olsa telefoncular açardı bi şekilde çünkü çok yer gezmiş)

yada;  kendisi telefonu kullanıyomuş bilmediği yerlere girip yaptım diyor. bencede büyük ihtimalle ayfonumu bul olayını etkinleştrip bişeyler yaptı ve kullanıcı adını şifresini falan hatırlamıyo o. 

diyelim ki ayfonumu bul olayını aktifleştirdi. bunun geri dönüşü yokmudur ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle telefon sıfırlandı yada iphone'umu bul aktifleştirildiyse bu yüzden apple kimliği ve şifresi soruyordur.. bildiğim kadarıyla bunu atlamanın bir yolu yok hocam geçmiş olsun..

http://support.apple.com/kb/TS4515?viewlocale=tr_TR&locale=tr_TR

inceleyebilirsin..

essan tarafından 12/May/14 01:53 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

telefonu alma hiçbir şekilde onu bulma şansın yok çalıntıdır o telefn

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

find my iphone aktif  mail şifre bilmekden baska yapacak fazla bir sey yok

eger faturası ıvırı zıvırı varsa halledilebilir  (servis yada aldıgı yerin yapacagı hiç bir sey yok)

eger faturası yoksa iphone 4 lerde bypass edilebiliyor ama hattın cekmedigi söylentileri var denemedim ama bypass ediliyor

4s 5 vs sımdılık yapılamaz

yurt dışı bazı operatörlerin find my iphone deaktiv edilebilir ama cihazın yarı parasına 

satın alıcaksan uzak dur

birde 2. el iphone alacaklar almadan hemen önce full reset yapmadan sakın almayın yada menuden find my iphone aktif mi degil mi bakın öyle alın

kady tarafından 12/May/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    Telefonu bugün gördüm. Tam da sizin dediğiniz gibi salak ayfonumu bul zimbirtisini aktif etmiş sonrasında şifreyi falan unutmus. Faturası yok Telefon irak mali Çünkü. Bi yer sen al getir 100 tl'ye ben açarım dedi ama güvenmedim almadım. Güzel bi uygulama fakat böyle durumlarda insan cildiriyor ışte

Toplam Hit: 2491 Toplam Mesaj: 9