İphone 4S Açılırken Hesap Ve Şifre Sorması
-
beyler hiç ayfon kullanmadım ve birinde bi tane 4s var, bana "yanlışlıkla bişeyler sildim, ne sildim bilmiyorum ama artık açılırken hesap adı ve şifre soruyo" dedi. buradaki telefoncular ayfonlardan pek anlamaz kendisi götürmüş ama kimse yapamamış. ben kendimdeki c6-01'i verip onu almayı düşünüyorum fakat bu sorun çözülürmü bi fikri olan varmı ? telefon ıraktan alınmış orjinal ayfon
-
Direk menü gelmeden hesap ve şifre istiyorsa telefon hırsızlık korumasına girmiş olabilir.Sakın sim kart vs takayım deme.
-
Hocam iphone da iphone u mu bul diye bi olay var telefonun sahibi bunu açar sonra kendine ait hesap ve şifreyi koyar eğer tel çalınırsa ve çalan telefonu sıfırlarsa anlattığın olay gerçekleşir sonra telefonu sittin sene kullanamazsın öle oyuncak gibi kalır elinde oyuncak almak istiyosan al
-
0'lanmış ise apple kimlik ve şifre istiyor diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam eğer. Normal buda ama bilemedim.
-
abi neden olmuş bilmyiorum. yarın telefonu görcem görünce ya alacam yada yok diyecem. onun için önceden size sorayım dedim. yani böyle bişeyi çözebilirmiyiz.
iki seçenek var
ya telefonu sıfırladı id ve şifre ekranı geldi orayı aşamıyo ( ki öyle olsa telefoncular açardı bi şekilde çünkü çok yer gezmiş)
yada; kendisi telefonu kullanıyomuş bilmediği yerlere girip yaptım diyor. bencede büyük ihtimalle ayfonumu bul olayını etkinleştrip bişeyler yaptı ve kullanıcı adını şifresini falan hatırlamıyo o.
diyelim ki ayfonumu bul olayını aktifleştirdi. bunun geri dönüşü yokmudur ?
-
büyük ihtimalle telefon sıfırlandı yada iphone'umu bul aktifleştirildiyse bu yüzden apple kimliği ve şifresi soruyordur.. bildiğim kadarıyla bunu atlamanın bir yolu yok hocam geçmiş olsun..
http://support.apple.com/kb/TS4515?viewlocale=tr_TR&locale=tr_TR
inceleyebilirsin..
essan tarafından 12/May/14 01:53 tarihinde düzenlenmiştir -
telefonu alma hiçbir şekilde onu bulma şansın yok çalıntıdır o telefn
-
find my iphone aktif mail şifre bilmekden baska yapacak fazla bir sey yok
eger faturası ıvırı zıvırı varsa halledilebilir (servis yada aldıgı yerin yapacagı hiç bir sey yok)
eger faturası yoksa iphone 4 lerde bypass edilebiliyor ama hattın cekmedigi söylentileri var denemedim ama bypass ediliyor
4s 5 vs sımdılık yapılamaz
yurt dışı bazı operatörlerin find my iphone deaktiv edilebilir ama cihazın yarı parasına
satın alıcaksan uzak dur
birde 2. el iphone alacaklar almadan hemen önce full reset yapmadan sakın almayın yada menuden find my iphone aktif mi degil mi bakın öyle alın
kady tarafından 12/May/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefonu bugün gördüm. Tam da sizin dediğiniz gibi salak ayfonumu bul zimbirtisini aktif etmiş sonrasında şifreyi falan unutmus. Faturası yok Telefon irak mali Çünkü. Bi yer sen al getir 100 tl'ye ben açarım dedi ama güvenmedim almadım. Güzel bi uygulama fakat böyle durumlarda insan cildiriyor ışte