Iphone 4S Arka Kamera

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler benim oglan surekli teli dusurup vurup duruyordu yine o anlardan birinde 30 cm yukaridan teli yere birakti tel lop die yuz ustu yapisti yere ama ne hikmetse arka kamera gitti calisiyor anca bir nokta ve cizgi seklin catlak gibi leke gibi  cikiyor resimler nette arastirdim 20-30 lriasi orjinal satiliyor gibi ama ne kadar orjinaldir bilemedim bu isden anlayan bana maliyeti nekadar cikar soyleyebilir mi

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Sahibinden veya gittigidiyordan  25 ile 30 lira arası temin edebilirsin elinden geliyorsa kendin tak hocam gelmiyorsa yolla bana kargoyla takıp geri yollarım:) telefoncu değilim  bu arada. 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı

Sahibinden veya gittigidiyordan  25 ile 30 lira arası temin edebilirsin elinden geliyorsa kendin tak hocam gelmiyorsa yolla bana kargoyla takıp geri yollarım:) telefoncu değilim  bu arada. 

eyw murid saol yurtdisindaim suan yollama sansim yok :) orjinal fiyatinin okadar oldugunu ogrenmem suanlik yetti eyw cok saol

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

arka kamera kapagi alacaksin, cin sitelerinden 5-6 dolara bulursun.

degistirmesi de kolay garantiyle falan ugrasma gecirirler.

He is finding himself.
Toplam Hit: 894 Toplam Mesaj: 4