folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 5 Dikey Ekran Çizgileri (Zebra Ekran) Sorunu

Iphone 5 Dikey Ekran Çizgileri (Zebra Ekran) Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sayqo
    sayqo's avatar
    Erkek

İyi akşamlar arkadaşlar, 

Telefonun hoparlöründen ses baya derinden geldiği için tamire verdim malum sonuç başa geldi ( aşağıdaki resim temsilidir) .. Kurcala kurcala yapamadı, sevdiğim bir abim olduğu içinde ses çıkartmadım pek, neyse şu teli bir iki yere gösterdim ama yapamayacaklarını sölediler, konu ile alakalı yardımcı olabilecek arkadaş var mı? ücreti karşılığı tamir ettirmek istiyorum... Bizzat kendisi yapabilecek yada tamirci önerecek vs. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Dostum! Ölmek değil mesele: Gömmüyorlar beni. Sorun,toprağa girememekte!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

IPhone nin cami kaba kuvvet uygulanarak cikarildigi icin bir takim sensorlerde hasar meydana gelmis... benzeri bende de oldu... sonunda bikac sene sonra 3 tane ev parası 1 tane tekne parasi edecek antika bi telefon aldim.

wh0 tarafından 27/Kas/15 08:54 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_61136397/tm.htm

Bir pikselde kırmızı mavi ve yeşil renkleri mevcuttur. Bu renklerin üçü birden aktif olduğunda beyaz renk elde edilir. Beyaz elde ediliyorsa piksel sorunsuz çalışıyor demektir. Yani sorununuz bence ekran bozukluğu kaynaklı değil. Ekrana giden bağlantılarda bir kısa devre olası diye düşünüyorum. Jailbreak yaptıysanız yazılımından da kaynaklı olabileceğinden bahsedecektim fiziksel etki uygulayarak düzeliyor olması bu teoriyi çürütür.

DH' den alıntı.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

Ekran fleksi yırtık veya yüksek ihtimal ekran kırıktır. Ekran değişimi gerekiyor.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sayqo
    sayqo's avatar
    Erkek

Ekranla ilgili herhangi bir sorun yok çünkü yeni bir ekran ile denendi ancak sonuç negatif.. Çözümünün olmaması garip yaff çok canımı sıktı melet

Dostum! Ölmek değil mesele: Gömmüyorlar beni. Sorun,toprağa girememekte!
Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 5
iphone iphone ekran zebralines