İphone 5 Ekran Hata
-
(NAND) _findflashmediaandkeepout: 601 physical nand block offset 1
(NAND) start: 356 this 0x96959400 PROVIDER = 0x96b1de80 falshmedia = 0x96b1de80
(NAND) WMR_Start: 149 apple PNN NAND Driver, Read / Write
(NAND) WMR_Start: 174 FIL_INT (OK)
(NAND) WMR_open :371 vfl_open (ok)
ELMA logosu üstünde bu hata yukardan kayarak geliyor ve kalıyor sonra elma sönüyor falan
(NAND) s_cxt_boot:88 sftl: error, unclean shutdown; adopted 7775 spans
(NAND) WMR_open:420 FTL_open (ok)
(NAND)_publishServices:642 FTL capabilities: 0x00000001
(NAND)_ppnvflGetStruct:3469 checking borrowed blocks-count:23 max_count:23
(NAND)_fetchBorrowedList:881 number of borrowed blocks 16
Böyle bir hata alıyorum bunula ilgili bibr bilgisi olan var mı
telefonu atıp yere kırdım anakart hariç herşey değişti 10 gün sonra bu hatayı aldım yaptırdığım yer ekranı değiştirdi sonra 1 aya yakın kullanndım şimdi gene aynı hata türkçe hiç bir kaynak da bulamadım gören bilen var mı ? daha önce hiç karşılaşmadım bu hataylaatıp kırına kadar. donanımsal olduğunu düşünüyorum ama sorun nerde donanımdan çok anlamadığımiçin bilmiyorum.
-
Anakart gitmiş gibi görünüyor hocam. Telefon işletim sistemini yükleyemiyor sanırım.
-
bana da öyle geliyor.hep ing döküman var oralar da da garip garip öneriler var hepsi de ingilizce google çeviri ile anlamaya çalışıyorum ama bakalım ne olacak ne çıkacak. cihaz da amerika yarın sabah 9:50 de zorluya gidicem randevusuz sabah bakarlar falan diyorlardı (amerikan olmayan cihaza tabi) ben hepten zorlayacağım gibi duruyor bakalım
-
Sistem görüntülenemiyor
Aress tarafından 30/Nis/15 23:59 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.youtube.com/watch?v=-7suydJH3P4
Bu iPhone5 çalınan iPhone muydu ? Cihazın içi açılmış + ABD cihazı. Apple Store'un bakacağını sanmıyorum.
-
mkyb bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=-7suydJH3P4
Bu iPhone5 çalınan iPhone muydu ? Cihazın içi açılmış + ABD cihazı. Apple Store'un bakacağını sanmıyorum.
çalınan değil hocam o kardeşimkiydi. bende aynı fikirdeyim ama safa yatayım diyorum bi bok olmayacağını tahmin ederek fakirin ekmeği umut
bu videoyu da yaptırdğım yere göstercem hocam sağol hata bire bir aynı çünkü
leadertay tarafından 01/May/15 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -

-
Aress bunu yazdı
Sistem görüntülenemiyor
ama neden işte...