İphone 5 Ekran Parlaklığı Sorunu
-
Arkadaslar merhaba. İphone 5 ile ilgili bir sorunum var baslikta belirttigim gibi. Ekran parlakligi kendi kendine %100e cikiyor telefonun. Otomatik parlaklik kapali normalde %50ye ayarlidir hep. İsletim sistemim ios 7.1. Deli ediyo bni mk. Hem sarji yiyo hem sinir bozuyo. Sebebi nedir acaba format atmadan hallolmazmi? Kedi besleme programi gidecek format atarsam hayvan 30aylik olmustu kiz beni siker :D
-
DrKeworks bunu yazdı
Arkadaslar merhaba. İphone 5 ile ilgili bir sorunum var baslikta belirttigim gibi. Ekran parlakligi kendi kendine %100e cikiyor telefonun. Otomatik parlaklik kapali normalde %50ye ayarlidir hep. İsletim sistemim ios 7.1. Deli ediyo bni mk. Hem sarji yiyo hem sinir bozuyo. Sebebi nedir acaba format atmadan hallolmazmi? Kedi besleme programi gidecek format atarsam hayvan 30aylik olmustu kiz beni siker :D
hocam genel sorun galiba bnde 5s var aynı şeyi bndede yapıyor ara sıra
-
Sensör arızalı olabilir hocam.Jelatin varsa ondanda olabilir.
-
Mustafa bunu yazdı
oto parlaklık kapalıyken yapıyomuş hocam sensör etkilemez heralde
-
moustache bunu yazdıMustafa bunu yazdı
oto parlaklık kapalıyken yapıyomuş hocam sensör etkilemez heralde
Jelatin aldigimdan beri var hic boyle yapmazdi hocam ama. Yeni oluyor bu.
-
Bu arada bildiğim kadarıyla iCloud'a yedekleme yaparsan bir şey olmaz kedili oyuna.Bas formatı gitsin.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu arada bildiğim kadarıyla iCloud'a yedekleme yaparsan bir şey olmaz kedili oyuna.Bas formatı gitsin.
İcloud ayarlarina baktim orada kedi programinin ismi gecmiyo hocam :s
edit: uygulamayı yedekledim.Format atıyorum inşallah düzelir. Sonucu paylaşırım
DrKeworks tarafından 23/Nis/14 15:46 tarihinde düzenlenmiştir