İphone 5C'nin Android Yüklü Çakması
-
Bu çinlilerden korkulur geçen bi telefoncunun vitrininde gördüm içeri girdim orijinal sanıp bir inceleyeyim dedim adam o replika dedi.400 liraymış fiyatı.
http://www.youtube.com/watch?v=tYjUfsON6DU
-
varya malzemeeside iphone kadar kaliteli olursa elimdeki iphone 5i bırakır gider onu alırım tadından yenmez android iphone
-
DrKeworks bunu yazdı
varya malzemeeside iphone kadar kaliteli olursa elimdeki iphone 5i bırakır gider onu alırım tadından yenmez android iphone
Aslinda bende tam tersini dusunuyorum htc one ios kurulmus olsa ondan guzel telefon olmaz :D azsdxfcgvbhnjm ,:D
-
ndmylmz bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Aslinda bende tam tersini dusunuyorum htc one ios kurulmus olsa ondan guzel telefon olmaz :D azsdxfcgvbhnjm ,:D
yıllardır hem ios hem android kullanıyorum. İos daha sağlam stabil ancak, android fonksiyon özellik ve yetenek olarak iosa bin basar tozu dumana katar...
-
ndmylmz bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
aynen bende katılıyorum sana note 3 filan ios kurulsa
-
Viper4android viper4ios olmadığı sürece, Android 4eva