İphone 5S Anakart(Alınık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

S.a sayın mürid(e)ler

Anakartı sağlam icloudsuz iphone 5s arıyorum

Pert yada ekranı patlak sorun değil yeterki anakartı sağlam olsun kasasıda yamuk bile olsun farketmez önemli olan anakartı sağlam olması benim için, cihazların sorununu yorum atarak fiyatınıda yazarsanız anlaşmaya çalışırız

Hayırlı olsun diyelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Anakartı sağlam pert olmuş iCloudsuz iphone bulmak zor. iphoneların ekranları ucuz olduğundan kırılsa bile adam yaptırıp kullanıyor.

Samsunglar öyle değil mesala ekranı kırık Galaxy S7'leri 900 liraya satıyorlar kimse almıyor zira ekranı çok pahalı. O yüzden parça niyetine elini ilk öpene satıyorlar.

mkyb tarafından 30/Oca/17 18:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

ev arkadaşımda iphone 5s 16 gb gold var, yeni telefon aldı, satmak istiyor, temiz çocuktur, telefonu da temizdir, istanbul üsküdar civarında görebilirsiniz.

tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. kulaklık yok, şarj kablosu orjinal değil, kutusu falan duruyormuş.

sahibinden'e baktık fonksiyon sorunu olanlar 650 civarından başlıyor, biz de tbt'ye fiyatı taban tutalım dedik 650TL

arzu eden olursa bana pm'den dönün telefon numarasını vereyim.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@muaythaist

teşekkürler hocam nakit sorunu mevcut :)

@mkyb

haklısın tabi biliyorum hocam ama bi ihtimal dedim işte :)

Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 4
apple iphone iphone anakart apple 5s pert