İphone 5S Camı Kırıldı
-
hacılar iphone 5s telefonumu merdivenden düşürdüm bayağı yuvarlandı ters döndü bi çevirdim baktım önündeki camı sol tarafdan örümcek ağı gibi olmuş şimdi daha önce böyle durum yaşayanlar yada bu durumdan biraz olsun anlayanlar tecrubelerini benimle paylaşabilirmi acaba ?
ayrıca telefonun dokunmatiğini yada lcdsini değiştirmek istemesem sadece camı değiştirirlermi
-
100 lira.
-
kesin olmamakla birlikle, bildiğim kadarı ile 700+ tl bir ücret vererek yenisini alabilirsin garantisi devam ediyorsa.
-
madrew bunu yazdı
kesin olmamakla birlikle, bildiğim kadarı ile 700+ tl bir ücret vererek yenisini alabilirsin garantisi devam ediyorsa.
Cam kırıldı yazmış. Ekran değil. Cam 80 lira takan adamda 20 lira işçilik alır 100 liraya halolur. Tabi garantisi varsa içinede edilir garantinin.
-
telefonun garantisi var ama 700 lirada verilmez bi cam diye :/
-
Realist bunu yazdı
100 liraya da garantisi çöpe atılmaz.. Apple Store'a götür baksınlar.. Genpa'ya götürürsen muhtemelen yenisini verelim 700 liraya derler ama belli de olmaz.. Orayı da dene önce istersen..
-
Cam degistirme hocam telefonu pic edersin getir 300 e komple lcd degistirelim
-
Realist bunu yazdı
cam değil hacı. telefonu komple değiştiriyorlar :)
alalı çok olduysa sktir et 100 liraya yaptır kullan. 2 3 ay olduysa alalı paraya kıy. ya da uygun yollu satarsın.
mesela bana :D
edit:geçmiş olsun bu arada
joe_black tarafından 07/Eyl/14 10:48 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler youtube'da sadece camı değiştirenler var bunu izmirde yapabilecek bir servis biliyormusunuz ?