İphone 5S Ekran Kalkması
-
Bir tanıdıktan iphone 5S aldım telefon 1 yıllık ekran camı yukarı doğru atmış ben batarya şişti diye düşünüyorum fakat 1 yılda batarya şişer mi hemen ?
Apple Store'dan randevu aldım haftaya büyük ihtimalle değişim verecekler ama aklıma takıldı.
mkyb tarafından 20/Eki/15 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
bende de 5s vardı sattım. Arkadaşımda vardı yeni gönderdi dediğin sebepten üzerindeki jilatin kenarlardan çıkmaya başlamıştı hatta. Sıvı temas ettirmiş bundan dolayı iade edildi.
-
hacı sen telefoncu falanmısın? 2 gune 1 konu acıon farklı farklı modellerle ilgili
-
Pisibaliqi bunu yazdı
hacı sen telefoncu falanmısın? 2 gune 1 konu acıon farklı farklı modellerle ilgili
Telefoncu değilimde var bi cenabetlik bir türlü anlayamadım :)
-
sezginari bunu yazdı
bende de 5s vardı sattım. Arkadaşımda vardı yeni gönderdi dediğin sebepten üzerindeki jilatin kenarlardan çıkmaya başlamıştı hatta. Sıvı temas ettirmiş bundan dolayı iade edildi.
Yok hocam cihaza sıvı değmemiş. Etiketine baktım hala beyaz :
https://support.apple.com/tr-tr/HT204104
https://www.youtube.com/watch?v=fYzfGh7n2I8
Aha aynı böyle ekran.
Aynısı bir seferde arkadaşın başına gelmişti ama ekran komple üstten atmıştı. Bununki çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.
-
hocam dediğin gibi pil şiştiğinde oluyo o durum sürekli şarjda kullanıldıysa yada devamlı olarak bitmeden şarj edilmişse şişebilir doğaldır.tabi başka etkenlerden dolayıda olabilir.ama sorun pil şişmesi emin olabilirsin
-
moustache bunu yazdı
hocam dediğin gibi pil şiştiğinde oluyo o durum sürekli şarjda kullanıldıysa yada devamlı olarak bitmeden şarj edilmişse şişebilir doğaldır.tabi başka etkenlerden dolayıda olabilir.ama sorun pil şişmesi emin olabilirsin
Bakalım önümüzdeki Salıya rezarvasyon aldım Apple Store'dan. Eskiden günlük alınıyordu randevu hep doluyordu şimdiki sistem güzel olmuş.
LG G3'ü eritmiş adamım :)
Laptop aldım hopörlörü patlak çıktı bugün. Gittim direk mağazdan sıfırıyla değiştirdim.
Gidip kurşun mu döktürsem ne yapsam elimi attığım kuruyor.
-
Salı gününe Zorlu AVM'de randevu almıştım şaun Pazartesi'ne randevu bulup aldım. Salı günkünü isteyen varsam pm atsın. Saat 13.30'da.
-
mkyb bunu yazdı
Salı gününe Zorlu AVM'de randevu almıştım şaun Pazartesi'ne randevu bulup aldım. Salı günkünü isteyen varsam pm atsın. Saat 13.30'da.
Ben de alalı 2 ay oldu ama benim telefonun sağ üst köşesi 1 mm kadar kalkık. Orta kısımda şişme yok. Batarya mı bilmem ama şarjda Kullanım veya bitmeden şarj etme gibi Şeyler yapmadım. Düşmedi de. Neyse randevu nasıl alınır Söyler misin ?
-
NaZi_ bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ben de alalı 2 ay oldu ama benim telefonun sağ üst köşesi 1 mm kadar kalkık. Orta kısımda şişme yok. Batarya mı bilmem ama şarjda Kullanım veya bitmeden şarj etme gibi Şeyler yapmadım. Düşmedi de. Neyse randevu nasıl alınır Söyler misin ?
http://www.apple.com/tr/retail/zorlucenter/ genius bar tıkla hocam