İphone 6 Değişim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ay önce aldığım iPhone 6 64gb uzay grisi telefonu aynısının gold modeli ile değiştirmek istiyorum. Bunu Satıcı firma garanti kapsamın da yapabilir mi ? Kaça patlar bana telefonda hiçbir çizik yok artısı var kırılmaz Buff v.s

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dediğin olmaz. Tek çare satıp yenisini almak. Kasa Değişimi ise hem Pahalı olur hemde değmez. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dediğin olmaz. Tek çare satıp yenisini almak. Kasa Değişimi ise hem Pahalı olur hemde değmez. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Apple accidental damage hizmeti vardı türkçesini bilemedim kazaya uğrayan tlfnu x liraya değiştiriyor. Bak bakalım farklı rengiyle veriyorsalar fark fiyatını öder alırsın 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Apple accidental damage hizmeti vardı türkçesini bilemedim kazaya uğrayan tlfnu x liraya değiştiriyor. Bak bakalım farklı rengiyle veriyorsalar fark fiyatını öder alırsın 

yanılmıyorsam 900tl iphone 6 için hocam o

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

iPhone 6 değişim 1200 TL. Eski cihaz hangi renk ise yine aynı renk veriyorlar. 

Edit :

Apple tarafından istenen birebir değişim ücretleri :

mkyb tarafından 15/Haz/15 22:42 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonun hiçbir sıkıntısı yok 1.200 tl vermek gereksiz olur. 

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

bende ici dışı götü bası parcalanmıs bı 5 var 1000 lira verip yenisini alabilir miyim yani ? garanti dışı içi falan açıldı

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

bende ici dışı götü bası parcalanmıs bı 5 var 1000 lira verip yenisini alabilir miyim yani ? garanti dışı içi falan açıldı

Normal garantisi devam ediyorsa evet. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

Normal garantisi devam ediyorsa evet. 

garantisi bitti müdür sağlık olsun 1 yıl garntili aldım canadadan ben onu

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 10
iphone değişim