İphone 6 Değişim.
-
1 ay önce aldığım iPhone 6 64gb uzay grisi telefonu aynısının gold modeli ile değiştirmek istiyorum. Bunu Satıcı firma garanti kapsamın da yapabilir mi ? Kaça patlar bana telefonda hiçbir çizik yok artısı var kırılmaz Buff v.s
-
Dediğin olmaz. Tek çare satıp yenisini almak. Kasa Değişimi ise hem Pahalı olur hemde değmez.
-
Dediğin olmaz. Tek çare satıp yenisini almak. Kasa Değişimi ise hem Pahalı olur hemde değmez.
-
Apple accidental damage hizmeti vardı türkçesini bilemedim kazaya uğrayan tlfnu x liraya değiştiriyor. Bak bakalım farklı rengiyle veriyorsalar fark fiyatını öder alırsın
-
noname bunu yazdı
Apple accidental damage hizmeti vardı türkçesini bilemedim kazaya uğrayan tlfnu x liraya değiştiriyor. Bak bakalım farklı rengiyle veriyorsalar fark fiyatını öder alırsın
yanılmıyorsam 900tl iphone 6 için hocam o
-
noname bunu yazdı
iPhone 6 değişim 1200 TL. Eski cihaz hangi renk ise yine aynı renk veriyorlar.
Edit :
Apple tarafından istenen birebir değişim ücretleri :
mkyb tarafından 15/Haz/15 22:42 tarihinde düzenlenmiştir
-
Telefonun hiçbir sıkıntısı yok 1.200 tl vermek gereksiz olur.
-
bende ici dışı götü bası parcalanmıs bı 5 var 1000 lira verip yenisini alabilir miyim yani ? garanti dışı içi falan açıldı
-
HeyQirs bunu yazdı
bende ici dışı götü bası parcalanmıs bı 5 var 1000 lira verip yenisini alabilir miyim yani ? garanti dışı içi falan açıldı
Normal garantisi devam ediyorsa evet.
-
mkyb bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
Normal garantisi devam ediyorsa evet.
garantisi bitti müdür sağlık olsun 1 yıl garntili aldım canadadan ben onu