Iphone 6 Vs Samsung S6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha önce konu açılmıştır fakat benim sorum biraz farklı olacak. Daha once sıfır bir Iphone 6 satın alıp kullandım, memnundum aldıktan 5 ay sonra ilk aldığım fiyata sattım tr cihazıydı tertemizdi. @bosphoruspasha müridin s6 edge sini kullandım güzeldi ama kavisli ekran ilgimi çekmedi tel cok hosuma gitti ama.

hayatımda hiç bir samsung cep telefonuna 2.000₺ üstü vermedim. Iphone cuyum. Ama samsung s6 hoşuma gitti. Olaya tamamen performansta süreklilik ve satışta minimum zarar olarak bakıyorum. S6 yı 2.000₺ üstüne alıp seneye sağlam zararla kapatır mıyım ? Yoksa ıphone 6 alıp devam mı edeyim. S6 belli zaman sonra android bazlı oldugundan kasılma donma yapar mı. Beni 2 3 sene gorurur mu ?

TurkForces tarafından 11/Eki/15 18:43 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

samsung cok model cıkarttıgı için ve kısa zamanda fiyatlara düşmeye basladıgı için zarar edersin. iphone türkiyede vw gibi muamele görüyor. iphone 4 cihazımı bir hoparlor patlak, arka kamera camı kırık, ekranın sagında sarı çizgi var, telefonda konusurken ses az geliyor gibi arızalrıyla bile 200 tLye sattım ki askerde 300 veren vardı :) değeri en az düşen 2.elde telefondur iphone bi nevi yatırım olarak gör :) ben 1950 tlye aldım 64 gb silver yurtiçi cihaz 2.el olarak. seneye iphone 7 cıksın emin ol 2500 e satarım :)

bahsettiğim konu sadece 2. el ile alakalı olup android vs ios olayı değildir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone 6 pişmanlıktır. 1 GB ram devri bitti artık. Şu zarar olayına niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum telefon sonuçta altın veya arsa falan almıyorsunuz yatırım için. Şuan Galaxy S6 alsan seni 2-3 sene rahat götürür. Genel olarak Android amiral gemileri 3 sene götürür kullancısını. Hala G2 kullanan var taş gibi.

Ayrıca iOS artık yükselme devrini bitirdi duraklama dönemine geçti. iPhone 6S ile gelen özellikler 6 ile gelmeliydi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

samsung s5 in cikis fiyatina bak simdiki fiyatina bak zaten sana s6 nin hakkinda tum dusuncelerini verecektir.  ne kadar degismis ona bak. iphone 5s icinde aynini yap.  cevabini bulacaksin.  Iphone da cok asiri bir yenilik yapmadi sadece ekrani buyuttu ama iphonun gercekten farkli baska olaylari var talebi yuksek oyle 1 2 senede omru bitmiyor.  Ikinci elide cok talep goruyor. 

Toplam Hit: 667 Toplam Mesaj: 4
galaxy vs ıphone