İphone 6S Plus Servisten Sorunlu Gelen Telefon
-
herkese slmlar mürid(e)ler. İphone 6s plus cihaz kullanıyorum.servise cihazı götürdüm ilk sorununu şu anda hatırlayamadım degişim kararı verdiler yeni cihaz verdiler.ilk etapta cihazın sorunu yoktu zamanla (1 hafta sonra) cihaz kendi kendine mesaj menüsünde vs yazı yazmaya başladı.götürdüm tekrar servise aldılar cihazı 10 gün beklettiler ekran degişimi verdiler ekran degişti.sorunların hepsi ortadan kalktı.fakat şuanda farkettim cihaz egik.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok titiz kullanırım.montun iç cebinde taşırım genelde.en ufak bi çizik dahi yok.bunu tekrardan servise götürsem durumu izah etsem ne olur.fikirlerinize ihtiyacım var.egiklige çok yakın bi resim internetten bulup ekliyecem.
bu durumun aynısı.
http://i.hizliresim.com/yNkE3j.png
l_i_o_n tarafından 30/Oca/17 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.tahribat.com/forum/iphone-6s-plus-yere-dustu-223233
Daha önceki konunda yanılmıyorsam telefonun camında düşmeye bağlı 1 cm kadar çatlak vardı değişim olmaz demiştim ama muhtemelen mağaza çalışanının dikkatinden kaçtı değişim verdi.
Eğiklik konusuna gelecek olursak 6 Plus olsa neyse kasası yumuşak onlar yamuluyor derdimde 6S Plusları bükmek zor. İlk çıktığı zaman Apple Store'da bir test uygulamışlığım var. :)
mkyb tarafından 30/Oca/17 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
http://www.tahribat.com/forum/iphone-6s-plus-yere-dustu-223233
Daha önceki konunda yanılmıyorsam telefonun camında düşmeye bağlı 1 cm kadar çatlak vardı değişim olmaz demiştim ama muhtemelen mağaza çalışanının dikkatinden kaçtı değişim verdi.
Eğiklik konusuna gelecek olursak 6 Plus olsa neyse kasası yumuşak onlar yamuluyor derdimde 6S Plusları bükmek zor. İlk çıktığı zaman Apple Store'da bir test uygulamışlığım var. :)
Dogru sen diyince hatırladım ekran olayını.egilik olayını ekran degiştirirken yapmış olabilirler mi acaba
-
Sanmıyorum. Apple garanti dahilinde ücretsiz ekran değişimi yaparken bile önce telefonun çerçevesine ve kasasına bakıyor göçük ezik vs varsa parasını verin sıfırını verelim diyorlar. Çünkü kasada ki ezik ekranı kastırıp çatlatabiliyor.
Senin yapman gereken ekranı değiştiğinde telefonu teslim almadan görevlinin önünde iyice muayahane etmekti.
-
mkyb bunu yazdı
Sanmıyorum. Apple garanti dahilinde ücretsiz ekran değişimi yaparken bile önce telefonun çerçevesine ve kasasına bakıyor göçük ezik vs varsa parasını verin sıfırını verelim diyorlar. Çünkü kasada ki ezik ekranı kastırıp çatlatabiliyor.
Senin yapman gereken ekranı değiştiğinde telefonu teslim almadan görevlinin önünde iyice muayahane etmekti.
Yani diyosun ki olmaz geçti o iş
-
demek ki telefona gül gibi bakmak lazım :)
-
telefonu servise verdim herzamanki gibi bizimle alakalı degil dediler.kullanıcı hatası dediler.baya tartıştık cebinizde taşırsanız böyle olur gibisine getirdiler işi.bende bunun adı cep telefonudur cepte taşınır dedim.işi çevirdiler anten yerinden çıkmış garanti dışı kaldı diye bende dedim anten yerinden çıksa telefon çekmez telefonun çekiminde sorun yok dedim.biz anlamayız dediler dedigimiz dedik e getirdiler işi.servis raporunu istedim telefonu bırakmam gerektigini söylediler.bıraktım 10 iş gününde raporla beraber gelecekmiş telefon.bu arada destek servisiyle baya uzun yazışmalarımız oldu.bana apple support la servis görüşsün magduriyetinizi çözelim dedi online destek dosya felan açtı bana.bende tamam dedim.bakalım ne olacak.
-
Kardeş telefona es vermişler işte 6 es.
-
Noyan bunu yazdı
anlayamadım hocam
-
süreci hızlandırmaya yönelik yapılacabilecek yada şunu yaparsan şöyle olur diyen mürid varmı tavsiyelere açığım
-
l_i_o_n bunu yazdıNoyan bunu yazdı
anlayamadım hocam
Ince kesmis :)