İphone Airplay Hakkında Bilgi Verebilecek?
-
Selam müritler,
Bu yavşak uygulamayı bi türlü anlayamadım 50 tane yazı okudum.
Yapmak istediğim şey telefonu AirServer programıyla bilgisayara bağlamak.
AirPlay ikonu diyorlar MultiTasking'de en solda ama bende ikon yerinde değil.
Nedir bu AirPlay muhabbeti nasıl aktif edecez? İkon yok daha ortada herkes ikonu göstermiş resimlerde benim telefonda yok!
Telefon: iPhone 4, Son sürüm yazılım
-
Benim bildiğim AirPlay, Apple TV ile çalışıyor. AirPlay ile Apple TV üzerinden iPod, iPad, iPhone ve mac bilgisayarların ekranlarını televizyona verebiliyorsun ?
Edit: Hmm AirServer third party olduğudan, dediğini yapabiliyorsun galiba.
Edit:
Bilgisayara port açmak vs gerekiyor olabilir mi, herhangi engelleyebilecek birşey var mı ?
http://www.airserverapp.com/en/Support şurdaki "Activating AirServer" menüsünü okudun mu ?
Şunlar belki yardımcı olur,
https://discussions.apple.com/thread/2659258?start=15&tstart=0
http://ipad.about.com/od/iPad_Troubleshooting/a/How-To-Fix-Airplay-Icon-Missing.htm
SpArK tarafından 20/Şub/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam o linklerin hepsine baktım hiçbirinde benim sorunuma yanıt yok. :/
Activate muhabbeti, bilgisayar üzerindeki AirServer'ı aktif etmek o zaten aktif şuan.
Mesele benim telefonda AirPlay ikonunun olması, olsa zaten AirServer'a bağlayacam.
Üçüncü linkte Apple Tv'nizle aynı wifi'a bağlayın diyor o zaman olur diyor falan hiç bulaşmadım.
Ötekilerde de "kapat/aç düzelir" yazmışlar resmen |:
Edit: Hocam port açmak falan dediğini unutmuşum. Şuan bi bağlantı probleminden ziyade ortada AirPlay'e ait herhangi bişey yok sıkıntım orda. Nerde bu airplay!!!! İkon yok tamamen saçmalık |:
nonick tarafından 20/Şub/13 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
mahzal bunu yazdı
Hocam o linklerin hepsine baktım hiçbirinde benim sorunuma yanıt yok. :/
Activate muhabbeti, bilgisayar üzerindeki AirServer'ı aktif etmek o zaten aktif şuan.
Mesele benim telefonda AirPlay ikonunun olması, olsa zaten AirServer'a bağlayacam.
Üçüncü linkte Apple Tv'nizle aynı wifi'a bağlayın diyor o zaman olur diyor falan hiç bulaşmadım.
Ötekilerde de "kapat/aç düzelir" yazmışlar resmen |:
Edit: Hocam port açmak falan dediğini unutmuşum. Şuan bi bağlantı probleminden ziyade ortada AirPlay'e ait herhangi bişey yok sıkıntım orda. Nerde bu airplay!!!! İkon yok tamamen saçmalık |:
Birisi Settings e girip, dil değişimi yaptım, geri geldi demiş icon restart vs gibi şeyler yerine. Ayrıca şunu tam olarak denedin mi ? :
I’m having problems finding my computer from my iOS device
First close the AirPlay enabled application. Then go into Settings on your transmitting iOS device and turn on Airplane Mode. Wait for a couple of seconds then turn off Airplane Mode. Finally, open the AirPlay enabled application and it should discover your computer/iOS device running AirServer.
AirPlay destekleğen uygulamaları kapatıp, ayarlardan airplane modu açıp biraz bkeleyip kapatıp geri dönüp, airplay uyumlu application ı tekrardan açıp, home buttona iki kere tıklayıp tekrardan gerekirse sağa sola slide yapıp baktın mı icona ?
-
Hocam "e siktir git o zaman" diyceksin ama orda yazanların hepsini harfiyen yaptım
nonick tarafından 20/Şub/13 02:01 tarihinde düzenlenmiştir -
mahzal bunu yazdı
Hocam "e siktir git o zaman" diyceksin ama orda yazanların hepsini harfiyen yaptım
Yok estf. ben de merak ediyorum AirPlay i, macbookum var, apple tv almak istiyordum aslında da, bu AirServer ı bilmiyordum, ben de merak ediyorum durumu :)
-
Hocam yani tek istediğim iPhone ekran videosu kaydedebilmek.
Bilmiyorum kaç farklı yol denedim ettim ama hiçbiri olmuyor. Forumda konularım da var hatta gene bu durumla ilgili. Display Recorder var bu işi yerine getirebilen ama uygulama AppStore'da yasaklı olduğundan hiçbi türlü telefona kuramadım. iTunes ve iTools üzerinden de pc dosyası olarak yüklemeyi denedim onlar da olmadı. Tek çare jailbreak yapmak ama telefon iPhone 4 ve bunlar için de JB çıkarmıyorlar artık. :/ Daha doğrusu untethered çıkarmıyorlar e ben de tethered yüklemek istemiyorum. En son çare bu AirServer idi bu da yalan oldu gibi bişey. :)
-
Bu arada AirServer'ın istediğin özelliği Mirroring mi :( ? Mirroring iPhone4 te desteklenmiyormuş :/
http://www.airserverapp.com/en/Support
Burda mirroring kısmına not düşmüşler =>
Note:Mirroring is only possible on iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 5, iPad mini, iPad 2, iPad 3 or iPad 4. -
guzel konu. Takip
-
Gecen xbmc de bi ayar gordum airplay yayini almayi aktif et diye, bilgisayarina x,bmc kur bakalim belki onunla halledebilirsin
-
Yok hiçbi türlü olmuyor, bu iş de yattı. :)