İphone Almak İstiyorum Kullananlar Memnunmu Değilmi Artı Ve Eksileri
-
evet arkadaşlar düşündüm taşındım alırsam iphone alıcam (tabi artıları ve eksileri ile gözden geçirip) almıcaksam başkada tel almıcam
soru 1 : önerenler neden iphone önermeyenler neden iphone deil
soru 2 : yurt dışından ucuz ve güvenilir nasıl alabilirim (ebay ve diğer siteler varsa tahribattan hayır sever müridler)
soru 3 : teknik servis ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşarmıyım
soru 4 : sınır dışı gelişlerde gümrük ve telefonun kullanımı konusunda sorunlar kolaymı zormu aşılıyor
-
yurt dışından alırsan burda servis hizmeti alamazsın..
teknik servisi aradığında senden seri numarasını isterler (bütün cihazlar için geçerli) sonra sen verirsin bu ürünü biz ithal etmemişiz derler :)
-
hoca yakında turkcell getircek iphone 3gli olanı onu alırsın biraz daha bekle bence..
yurt dısından aldın mı imei'si cartı curtu sakat işler riske gerek yok..
ama sen bilirsin tabi. -
yurt dışından artık istesende alamazsın öle satmıyorlar artık :S 200 doları bayılıyorsun sonra aylık ödemeleri var ve 2 yıl boyunca ödemen gerekiyo haliyle senden aldığın yerin vatandaşı olman bekleniyo turkcell ve vodafone getiriyo onlara bak 26 eylülde gelecek bildiğim kadarıyla...
-
Samsung Omnia i900 iyi bir alternatif... bende ikisinin arasinda kaldim..
-
MMS desteği yok, video kaydı yok :|
-
1. Öneriyorum çünkü fiyatına göre çok sağlam özellikleri olan, kaliteli ve eğlence deposu bir telefon.
2. Yurtdışından yanında birisi getirmediği sürece alamazsın.
3. Sonuçta hepsi yurtdışında geldiği için garanti olayını unut; fakat tabiki bir sürü insanlar burda servis(illegal tabiki) sağladığını söylüyor, ne kadar kaliteli olur bilmem.
4. Elektornik cihaz olduğu için %99.9 gümrüğe takılır. Kargoyla gelmez. Gümrükte tanıdık varsa alırsın ancak, bildiğin risk ama.
Bir kaç programla video çekebilirsin. MMS zaten gereksiz bir olay bence bir kere kullanmadım. 26 Eylül'de Turkcell getiriyor bende onun fiyatına göre ya onlardan alacağım yada kendi imkanlarımla(8gb 1.nesil almayı düşünüyorum) alacağım.
-
iPod touch'la tek farki ekraninin daha parlak olmasi, ve tabii gsm gibi ozellikleri, apple'dan kurt ciksa yine yerim sozu tekrar edilerek alinir bu telefon
-
3g alıcaksan al,ama diğerine sakın dokunma iphone almamak için 50 neden 100 neden tipi şeyler dolu internet.
Yurtdışı fiyatı 250$ 200$ tepozit gibi bir şey var birde heray ödenen at&t vodafone gibi firmaya ödediğin para var.610$ a falan geliyor,kırdırmasıda mümkün turkcell hattınla 3g de kullabilirsin,bakanlar kurulu 3G ile ilgili yeni bir düzenleme yapıyor,yapılan ihaleler iptal edilebilir.Turkcell şu noktada zaten bunu bekliyor piyasa zaten yeni blackberyi soktu bir sürü iş.1900$ lık ibook pro air 5.000tl gibi bir fiyata satılırken türkcell bokunu çıkartacaktır eminim.