folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Iphone Beyaz Ekran Ve Xbox 360 Cd Okuyucu Hack

Iphone Beyaz Ekran Ve Xbox 360 Cd Okuyucu Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone gecti elime birtane yalniz acinca beyaz bir ekran geliyor, internette biraz arastirdim acma tusuna ve ortadaki home butonuna 10 sn basili tutunca duzeliyor diyorlar videolarida gordum duzeliyor fakat bendeki duzelmedi baska bir yol biliyormusunuz ?

xbox 360 cd okuyucuda ufak bir islemle korsan oyunlari oynayabiliyormusuz bunun hakkinda bilgi sahibi olan varmi ?

la liberte ne meurt jamais.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konularda bilgi sahibi kimse yokmu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

box-360 kopya cd leri çalıştırıyor hacklendi ama neroda kayıt edince farklı bir yontem kulanılıyordu .. kısacası çalışır

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.turkforum.net/showthread.php?p=7655469

sanırım xbox sorulara biraz cvp bulabilirsin bende internetten call of duty oynayanları gördükçe xbox alasım geliyor ama olabilirse korsan cd ler le oynamak daha iyi

bu arada bugun broşürlerde gördüm ps3 ler 600 e kadar düşmüş sanırım yakında xbox ve ps3 ün yenileri gelebilir ( yaz aylarında natal ek olarak gelebilir ) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

ps3 1.300 tlden 600 tl kadar düştü sebebi kopya oyun oynatmaması oyun fiyatları 150 ytden fiyatlarla satılıyor bizim türk milleti yemez bu kazığı 5 tl para verip almak varken admalar baktı cihaz satılmıyor tr de :) fiyatı çektiler hack olayı en geç 6 aya kadar oturur ps3 ler sonra ps3 fiyatları tavan yapacak ucuzdan kapın :)

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

kardeş benimde iphone takıldığında o şekilde reset atıyorum ama seninki başka bir sorun donanımsal bir arıza olabilir o şekilde reset attıktan sonra açılması lazım.

xbox için ise firmware olayı basit bir olay değil dvd yi söküp bilgisayara takıp dvd ye firmware yüklemen gerekiyor http://www.mcpsp.com/xbox-360-hack-ve-firmware/13059-xbox-360-firmware-yukleme-rehberi.html 

burada anlatmışlar nasıl yapıldığını ama açıkçası tavsiye etmem cihazı eline alabilirsin sen en iyisi bilen birine yaptır fatih elektronik var dvdhacker turgay abi sana yardımcı olur

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tesekkurler iphone'u telefoncuya goturdum 50€ karsiliginda yapicak socket mocket anlatti pek anlamadim

xbox'uda denicem bakalim iki tane var birinde yapamazsak digerinde yapariz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

xbox u dediğin gibi kopya oyun oynatıyor call of duty bende oynadım gayet güzel oyun konsalları arasında ama kopya oyunu nasıl oynatıldığını kimse kimseye söylemiyor istanbulda bu işi ücret karşılığı yapacan cok yer var istersen pm ile telefon veririm.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

50€ ? gel ben 50 tl ye yapaym. telciler genelde kazikcidir. bana oturdugun sehiri soyle izmir manisa yakinsa getir yaparim. ama istanbulsa sana yonlendirecegim yerler olur bosuna bayilma o kadar para :)

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

50€ ? gel ben 50 tl ye yapaym. telciler genelde kazikcidir. bana oturdugun sehiri soyle izmir manisa yakinsa getir yaparim. ama istanbulsa sana yonlendirecegim yerler olur bosuna bayilma o kadar para :)

-----------------------------
    adam belçikada oturuyo

validen
Toplam Hit: 2556 Toplam Mesaj: 10