Iphone Beyaz Ekran Ve Xbox 360 Cd Okuyucu Hack
-
iphone gecti elime birtane yalniz acinca beyaz bir ekran geliyor, internette biraz arastirdim acma tusuna ve ortadaki home butonuna 10 sn basili tutunca duzeliyor diyorlar videolarida gordum duzeliyor fakat bendeki duzelmedi baska bir yol biliyormusunuz ?
xbox 360 cd okuyucuda ufak bir islemle korsan oyunlari oynayabiliyormusuz bunun hakkinda bilgi sahibi olan varmi ?
-
bu konularda bilgi sahibi kimse yokmu
-
box-360 kopya cd leri çalıştırıyor hacklendi ama neroda kayıt edince farklı bir yontem kulanılıyordu .. kısacası çalışır
-
http://www.turkforum.net/showthread.php?p=7655469
sanırım xbox sorulara biraz cvp bulabilirsin bende internetten call of duty oynayanları gördükçe xbox alasım geliyor ama olabilirse korsan cd ler le oynamak daha iyi
bu arada bugun broşürlerde gördüm ps3 ler 600 e kadar düşmüş sanırım yakında xbox ve ps3 ün yenileri gelebilir ( yaz aylarında natal ek olarak gelebilir )
-
ps3 1.300 tlden 600 tl kadar düştü sebebi kopya oyun oynatmaması oyun fiyatları 150 ytden fiyatlarla satılıyor bizim türk milleti yemez bu kazığı 5 tl para verip almak varken admalar baktı cihaz satılmıyor tr de :) fiyatı çektiler hack olayı en geç 6 aya kadar oturur ps3 ler sonra ps3 fiyatları tavan yapacak ucuzdan kapın :)
-
kardeş benimde iphone takıldığında o şekilde reset atıyorum ama seninki başka bir sorun donanımsal bir arıza olabilir o şekilde reset attıktan sonra açılması lazım.
xbox için ise firmware olayı basit bir olay değil dvd yi söküp bilgisayara takıp dvd ye firmware yüklemen gerekiyor http://www.mcpsp.com/xbox-360-hack-ve-firmware/13059-xbox-360-firmware-yukleme-rehberi.html
burada anlatmışlar nasıl yapıldığını ama açıkçası tavsiye etmem cihazı eline alabilirsin sen en iyisi bilen birine yaptır fatih elektronik var dvdhacker turgay abi sana yardımcı olur
-
tesekkurler iphone'u telefoncuya goturdum 50€ karsiliginda yapicak socket mocket anlatti pek anlamadim
xbox'uda denicem bakalim iki tane var birinde yapamazsak digerinde yapariz :)
-
xbox u dediğin gibi kopya oyun oynatıyor call of duty bende oynadım gayet güzel oyun konsalları arasında ama kopya oyunu nasıl oynatıldığını kimse kimseye söylemiyor istanbulda bu işi ücret karşılığı yapacan cok yer var istersen pm ile telefon veririm.
-
50€ ? gel ben 50 tl ye yapaym. telciler genelde kazikcidir. bana oturdugun sehiri soyle izmir manisa yakinsa getir yaparim. ama istanbulsa sana yonlendirecegim yerler olur bosuna bayilma o kadar para :)
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
50€ ? gel ben 50 tl ye yapaym. telciler genelde kazikcidir. bana oturdugun sehiri soyle izmir manisa yakinsa getir yaparim. ama istanbulsa sana yonlendirecegim yerler olur bosuna bayilma o kadar para :)
-----------------------------
adam belçikada oturuyo