İphone Camı(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

Agalar konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama yaklaşık 3 ay önce faln iphone marka telefonum elimden kaydı ve ekranı kırıldı.ama hiç bi sorun yok yani sadece görüntüde bi sorun var.iki kırık gibi ama dokunmatiği etkilemiyor.sorunsuz kullanıyordum.taaki bugun iphonun menu tuşu bozuldu hiç bi şekilde çalışmıyor.bunu yaptırmam için mecburen camının açtırmam gerekicek.açtırırken bu cam parçalanırmı?(çnkü görüntüsü kırık kırık) parçalanırsa normal dokunmatik camıyla değiştirmememin büyük sakıncası varmıdır?bazılar orjinal olmayan cam çabuk bozuluyo falan diyorlar.orjinal camda 300 400 dolar gibi bi fiyat diye biliyorum.telefonun ikinci elinden pahalı yani=) bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    300-400 dolar olur mu o paraya yeni bi iphone alırsın :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

aynen öle aga ama şöle ayak üstü bi araştırmamdabu fiyatlar olduğunu duydum=) ama sonuçta 300 400 diil 100 dolar bile olsa fazla yani=) max 100 tl olmalı=)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bendede trident var dokunmatik. 3 kere dokunmatiği kırıldı. bahsettiğin oly nladığım kadarı ile dokunmatiğin kırılmış. ben telefon yedek parçacısından alığ kendim değiştirdim hep. ama iphone olunc işin tadı kaçıyor. evet doğrudur yan sanayiler orjinalin yerini tutmuyo hacı. mesela bende mesj yazarken harf kaydırıyo arada. delirtiyo.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

aga işte dediğin gibi ben msj yazarken sürekli harf falan kaydırırsa bana gelirler yani o ara yazık olur telefona=)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    walla fiyatı bilmiyorum ama kristal çizilmeme özelliği vardı sanırım ucuz olacagını tahmın etmıyorum ben

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------
    walla fiyatı bilmiyorum ama kristal çizilmeme özelliği vardı sanırım ucuz olacagını tahmın etmıyorum ben
    -----------------------------
    yok ya ayak onlar valla cebimde anahtar vardı koydum çizilmiş yani=) ama garantisi bittiği için gönderememiştim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

ne  300 400ü o kadar yoktur ya

git sor telefoncuya tanıdık varsa sikmesinler sonra

Yapay zeka, zeka değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Türkiyede iPhone camı 400 TL. Bir tanıdıkta iPhone 4 vardı ve adam telefoncu bunun camı 400 TL dedi ve değişmesi ile 550 TL falan demişti.

Ucuz camlarıda oluyor ama dokunmatikte problem olabilir. Orjinalini taktırmalısın :/

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Daniel tanıdığın satmak isterse bana haber verin lütfen 0=)

Edit: telefon ney? 2g mi 3g mi 3gs mi 4 mü? siyah mı beyaz mı :P

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 10