Iphone Cydia Nedir Nasil Kullanilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

muridler kullanan varmi tam olarak nedir ne ise yarar uygulamalari ucretsizmi nasil uygulama yukleriz kullanip bu cok iyidir dediginiz uygulamalar varmi 

oyunlar 

pdf office 

tema 

akla gelebilecek hersey ben hicbir sey bilmiyorum iphone jb li ama cydia kullanmayi bilmiyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    Mrb hocam telefondan yazıyorum enter tusu tahribatta geçerli olmuyor o yuzden duzensiz gorunecek ama idare et. Once sorularini cevaplandirayim. 2 yıldır telefonum jailbreakli ve cydia kullanıyorum (aslında kullanmıyorum 1-2 yüklemeden sonra işim düşmedi). Cydia jailbreak yaptiktan sonra telefona yuklemeleri yapmana yarayan bi program. Uygulama indirevilirsin ve jailbreakin dogal yapisina istiaen birkaç istisna dışında tamamı ücretsiz. Eğer telefonu ücretsiz aplication(uygulama) yuklemek istiyosan bunun için 2 yöntem var. İlki en uygulamaları bilgisayara indirip (belli sitelerden , ucretsiz) itunes üzerinden yuklemen ikinci yontem cydia dan installous 3 programıyla aynı appstoredan download eder gibi pc ye ihtiyaç duymadan yüklemen. Öncelikle ilk yontem. Crackli uygulamalari itunes tanir ve iphone a yuklemene izin vermez. Bunu su sekilde çözeceğiz. Cydia -> manage -> sourge -> add (bunu yaz ) http://cydia.hackulo.us bunu ekliyosun ve ios sürümüne göre app sync yüklüyorsun ( hackulo.us u yukledikten sonra sağ altta search kısmından bulabilirsin). Örnek benim ios sürümüm 4.2.1 ve ben appsync4.0+ yükledim ( kesinlikle sürümüne göre yükle) daga sonra apptrackr.org dan indirdigin ipalari itunes uzerinden atabilirsin 2. Yontem hackulo.us eklendikten sonra sağ alttaki search kismindan installous 4 u arayip indiriyosun. İnstallous 4 ile uygulamalari aynı appstoredaki gibi beleşe indirebilirsin. Bi sorun olursa pm atabilirsin.

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

cydia arkadaşın da dediği gibi jailbreak işlemi sonrası cihazına bazı ufak uygulamalar, zil sesleri, temalar, sms tonları, duvar kağıtları yükleyebileceğin ufak ama dev bir hizmettir :) cihazının shsh kayıtlarını cydia sayesinde yapabilir, installous gibi uygulamalar sayesinde paralı olan uygulamaları bedavaya getireilirsin bunun yanında daha bir çok olay var. detay istersen devam ederim :)

SYL 184
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

Tema yüklemek için ; öncelikle cydia'dan WinterBoard uygulamasını yüklemen gerek. Daha sonra beğendiğin yada herhangibir siteden indirdiğin tema klasörünü iphone browser veya WinSCP uygulamaları ile telefonunun temalar bölümüne sürükleyip bırak. Sonra İphone menüden WinterBoard uygulamasını çalıştır ve temayı seç uygulamadan çık bu kadar...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Cydia olmadan telefonu unlock edemezsin, çünkü unlock eden program da Crydia'dan yükleniyor. Cydia'da Apple'dan bağımsız geliştiriciler tarafından üretilen programlar var. Bunların bir kısmı appstore'dan alır gibi ücretli, ama Cydia programlarının cracklilerini de yine Cydia'dan indirmek mümkün. AppStore programlarının cracklileri için arkadaşların dediği gibi Installous'u kullanabilirsin. Ayrıyetten jailbreak işleminin bir tanımı da iphone'da Cydia'yı çalıştırmaktır.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

jailbreak yapildiktan sonra cydia sayesinde app store da para ile satilan appleri beles indirip kurabilirsin.

benim tavsiyem installous indir.

cydiadan installous aratip kurduktan sonra ordan appleri indirdim ben, halada öyle kullaniyorum. gayet memnunum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

eyv saolun muridler

tavsiye uygulamalar oyunlar vs varssa alabilirim

alli bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam dediklerini kurdum simdi senin onerebilecegin uygulama varmi bu ise yarayi 

cok kolaylik sagliyo oyle seyler iste bide tam olarak nasil kurcam hangileri free hangileri ucretli onlari nasil anliyoz 

Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 7