İphone Disk Alanını Artırma
-
Videoda belirttiğim işlemleri tekrar tekrar yaparsanız 2GB'a kadar yer açabilirsiniz. Ben daha önceden yaptığım için açılan alan gözükmüyor.
Edit: Sayfaya ekleyemedim.
Ar0fer tarafından 13/Nis/16 12:28 tarihinde düzenlenmiştir -
video nun basinda da adamin telefondaki alan ayni buyuklukte
sonunda da ayni buyuklukte.
oradaki 50gb dan bahsediyor ise aylik 3 TL ye 50gb lik alan zaten alabiliyorsun.
burada amac insanlarin yuzuklerin efendisini kiralattirarak kartlarindaki parayi cektirtmek
-
underzero bunu yazdı
video nun basinda da adamin telefondaki alan ayni buyuklukte
sonunda da ayni buyuklukte.
oradaki 50gb dan bahsediyor ise aylik 3 TL ye 50gb lik alan zaten alabiliyorsun.
burada amac insanlarin yuzuklerin efendisini kiralattirarak kartlarindaki parayi cektirtmek
Hocam daha önceden 100mb alanım vardı. Daha önceden yaptığım için açılan alan gözükmüyor ama 1.2gblık yer açıldı.
-
yöntem pek mantıklı gelmedi. IOS 8.3 öncesi gereksiz dosyalar, backup dosyaları vs silinebiliyordu. IOS 8.3'ten sonra Apple bunu kapattı, telefon hafızasının dolma sebebi, telefon loglarının artması ve icloud, itunes otomatik yedekleme imajını hazırlayıp silmeyişi.
Zaten Apple bununla ilgili de cihazlara yılda 1 kez yeni sistem atmanın (sıfırlama değil) faydalı olduğunu açıklamıştı.
-
aynı olayı ben de denedim fakat şöyle birşey dikkatimi çekti
telefon da kurulu bütün uygulama iconlarının altında sırasıyla siliniyor yazdı ama silinmedi
yer açıldı ben de de..
-
Up görmeyen varsa